Κ. ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: Στην τελική ευθεία...

Κ. Καλεντίνη-Κ.Αθαμάνιο και Παλαιοκάτουνο σήμερα ο Χασιάκος

Στην τελευταία εβδομάδα εισήλθε πλέον η προεκλογική δραστηριότητα στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων. 


Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι δίνουν την "τελική τους μάχη" και σίγουρα αναμένουν τα αποτελέσματα της Κυριακής 2ας Οκτωβρίου, τα οποία ίσως σε πρώτη φάση να ξεκαθαρίσουν ποια από τα τρία ψηφοδέλτια θα επικρατήσουν για την τελική εκλογική διαδικασία.


Από την πλευρά του συνδυασμού "Τζουμερκιώτικη Δημοτική Πορεία", ανακοινώθηκε ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Χασιάκος χθες Κυριακή επισκέφθηκε δημοτικά διαμερίσματα στην περιοχή του πρώην Δήμου Αγνάντων και στα οποία είχε επαφές και συζητήσεις με τους κατοίκους.


Σήμερα και σύμφωνα πάντα με την σχετική ανακοίνωση, ο κ. Χασιάκος θα συνεχίσει τις επαφές του στα δημοτικά διαμερίσματα της Κάτω Καλεντίνης, Κάτω Αθαμανίου και στο Παλαιοκάτουνο. Η επίσκεψη αυτή του κ. Χασιάκου θα πραγματοποιηθεί με την προαναφερόμενη σειρά και από ώρα 6 μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι ώρα 9-10 το βράδυ.


Επίσης όπως πληροφορηθήκαμε και γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας ο υποψήφιος της "Λαϊκής Συσπείρωσης" κ. Γιάννης Νάκης, χθες ήταν και μίλησε στο χωριό Μελισσουργούς.

Σχόλια

  1. Ο κ. Χασιάκος δεν έχει αντίπαλο στις εκλογές αυτές. Το ποσοστό του θα ξεπεράσει το 60% καί θα εκλεγεί την πρώτη κυριακή. Ο Μαρίνος τον υποστηρίζει εκθύμως καί καλεί τους υποστηρικτές του να ψηφίσουν τον Χασιάκο. Ούτε μία ψήφος να μην χαθεί. Γιά να καταλάβει το παρακράτος ότι ο λαός αποφασίζει μόνος του χωρίς τη γνώμη των εγκαθέτων. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΦΑΣ ΑΛΟ Η ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης