Οριστικό το αντίο της Σκάρα

Πρώτος ο "Α-ΤΖ" είχε προαναγγείλει πριν από πολλές ημέρες την αποχώρηση από την Αναγέννηση Άρτας της αρχηγού Βάσως Σκάρα, η οποία επιβεβαιώθηκε χθες με σχετικές δηλώσεις τις οποίες έκανε η Διεθνής αθλήτρια.

Έτσι, από φέτος η Σκάρα θα αγωνίζεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης "Α.Σ Πρωτοπόροι", οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
 

Οι δηλώσεις της Σκάρα έγιναν στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης. Η αρχηγός της Αναγέννηση Άρτας μετά από 23 χρόνια που αποφάσισε να αλλάξει στέγη και να ενταχθεί στην ομάδα των Πρωτοπόρων Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε άλλα σημειώσε:

  «Το σκεφτόμουν από την προηγούμενη χρονιά αλλά ήθελα να τελειώσω με ένα τίτλο στην Άρτα πριν φύγω. Θα κάνω δυο προπονήσεις με τη νέα ομάδα μου στη Θεσσαλονίκη και τις υπόλοιπες θα προπονούμαι στην Άρτα με την Αναγέννηση.  

Η απόφασή μου δημιούργησε έκπληξη στους φιλάθλους, αλλά όλοι μου ευχήθηκαν τα καλύτερα. Οι Πρωτοπόροι πήραν επίσης την Μάστακα και 3-4 ακόμα μικρές αθλήτριες από τον Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ παραμένει στη δύναμη της ομάδας και η Σοφία Δημητρίου. Προπονήτριες θα είναι η Μαρία Καραντώνη και η Ιωάννα Φωτιάδου. Στόχος μας είναι η άνοδος στην Α1».

Οι υπόλοιπες μεταγραφές 

Από την ιστοσελίδα της νέας ομάδας της Βάσως Σκάρα, πληροφορούμαστε ότι: "Σημαντικές μεταγραφές με στόχο την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών , πραγματοποίησε ο Α.Σ.Θ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ.
Συγκεκριμένα ανακοίνωσε την απόκτηση των  εξής αθλητριών:

 

1.ΣΚΑΡΑ ΒΑΣΩ από την Αναγέννηση Άρτας,
2.ΜΑΣΤΑΚΑ ΕΛΣΑ από τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών,
3.ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑ από τον Άρη Θεσσαλονίκης,
4.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ από τον Ορφέα Κατερίνης,
5.ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ από τον Άρη Θεσσαλονίκης,
6.ΝΤΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ από τον Ορφέα Κατερίνης,
7.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ από τον ΑΟΑ Καστοριάς.
Την φετινή προσπάθεια της ομάδας θα βοηθήσει και η ΜΑΥΡΟΓΕΝΗ ΡΙΤΑ.
Η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου.
Γυμναστής της ομάδας για την φετινή χρονιά θα είναι ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής  ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΑΡΑΣ.


Φλέρτ με τη Ρουμάνα Τσομπάνου

 Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται η Αναγέννηση Άρτας με μία ακόμη παίκτρια από τον Παναιτωλικό. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του handballnews.gr διαπραγματεύεται με τη Ρουμάνα  αθλήτρια του Αγρινιώτικου συλλόγου, Τσομπάνου, η οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις πέρυσι και αποτελεί δεινή σκόρερ, που μπορεί να λύσει το κενό της Σκάρα.

Πρεμιέρα

Η γυναικεία ομάδα της Αναγέννησης Άρτας στο χάντμπολ ξεκίνησε χτες την προετοιμασία της, υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Ντάλα που συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας. Οι δύο παίκτριες που αποκτήθηκαν από τον Παναιτωλικό, η Στάνκοβιτς και η τερματοφύλακας Ταταράκη έδωσαν το παρών, όπως και η Μπαλάφα, η Αποστόλου και η Ζούμπου.  

Συνολικά 13 παίκτριες βρέθηκαν στην πρώτη, με τις περισσότερες εξ αυτών να είναι μικρές σε ηλικία. Τέλος απουσίαζε η Σκουτέλα, η οποία αναμένεται να ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα.


Οι πληροφορίες για την Αναγέννηση από: http://www.sportsarta.gr/index.php

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης