Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επενδύει στην Πάρο


Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στηρίζει την Ελλάδα. Μία από τις πλέον πολυδάπανες κινηματογραφικές παραγωγές του ιταλικού κινηματογράφου γυρίζεται ήδη σε ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά. 


Η Πάρος εδώ και μέρες φιλοξενεί τους συντελεστές της ταινίας, με τον Ιταλό πρωθυπουργό να ξοδεύει αδρά, αφού πίσω από την παραγωγή βρίσκεται η μεγαλύτερη εταιρεία διανομής ιδιοκτησίας του!

Την όμορφη Πάρο επέλεξαν, έναντι άλλων προορισμών στη Μεσόγειο, οι παραγωγοί της ιταλικής κινηματογραφικής ταινίας «Immaturi - Το ταξίδι», της συνέχειας της μεγάλης εμπορικής επιτυχίας «Immaturi» (Ανώριμοι) του Ιταλού σκηνοθέτη Paolo Genovese, με πρωταγωνιστή τον πασίγνωστο Ιταλό ηθοποιό Raul Bova, που προβλήθηκε φέτος στην Ιταλία.

Οι παραγωγοί της ταινίας, που ανήκουν η μεγαλύτερη ιταλική εταιρεία παραγωγής και διανομής κινηματογραφικών ταινιών Medusa Film του ομίλου Mediaset -ιδιοκτησίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι-, καθώς και η εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών Lotus Productions επέλεξαν έναντι πολλών άλλων προορισμών τα περισσότερα γυρίσματα να γίνουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάρο.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας ξεκίνησαν την Τρίτη 22 Αυγούστου στην Παροικιά της Πάρου και θα έχουν διάρκεια οκτώ εβδομάδες. Τα κυριότερα σημεία που έχουν επιλεγεί από τους παραγωγούς της ταινίας για τα γυρίσματα -εκτός από την Παροικιά- είναι η Νάουσα, η Αλυκή, το Πίσω Λιβάδι και οι Λεύκες. Γυρίσματα θα γίνουν και σε άλλα σημεία του νησιού, όπως στις πανέμορφες παραλίες της Πάρου.

Η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους αρχές Ιανουαρίου του 2012, ενώ θεωρείται σίγουρη και η προώθησή της και σε άλλες χώρες. Καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της Ελλάδας διαδραμάτισε η ομάδα του Γραφείου του ΕΟΤ στη Ρώμη και η επιμονή της ότι η προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για έναν προορισμό.

Οι αρχές της Πάρου (δήμος, λιμεναρχείο, αστυνομία) ανταποκρίθηκαν αμέσως προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια προκειμένου να διευκολύνουν την παραγωγή αλλά και όλους τους συντελεστές της ταινίας...

Espressonews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ