Αναχώρησε για τα Special Olympics η αποστολή από την Παλαιστίνη

Γεμάτοι από εικόνες και εμπειρίες αναχώρησαν σήμερα το πρωί από την Άρτα για την Αθήνα, όπου το Σάββατο αρχίζουν οι παγκόσμιοι αγώνες των Special Olympics, τα μέλη της αποστολής των S.O. της Παλαιστίνης.
 

Οι αθλητές φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την τετραήμερη παραμονή και φιλοξενία τους στην πόλη μας όπως οι ίδιοι δήλωσαν κατά το αποχαιρετιστήριο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν τους χθες το Επιμελητήριο στο κέντρο «Πρωτομάστορας» στη γέφυρα Άρτας. 

Την αποστολή αποχαιρέτισαν ο Μητροπολίτης Άρτας κ.κ. Ιγνάτιος, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Γιάννης Παπαλέξης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Ηλίας Κοίλιας οι οποίοι ευχήθηκαν στους αθλητές «καλούς αγώνες, καλά αποτελέσματα και καλή επιστροφή στην πατρίδα τους».  

Ο εκπρόσωπος της αποστολής και πρόεδρος της ομάδας S.O. της Παλαιστίνης ευχήθηκε να μπορέσουν κάποια στιγμή να ανταποδώσουν αυτή τη φιλοξενία. «Καλωσήλθατε στην Άρτα. 

Εμείς είμαστε οι Αρτινοί και εσείς είσαστε οι καλεσμένοι μας. Έτσι νοιώθουμε. Αυτές τις τέσσερις μέρες που ήμασταν εδώ εισπράξαμε απόλυτα την αγάπη και την χαρά που είδαμε στα μάτια σας. Ήταν τέσσερις μέρες αξέχαστες» δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο εκπρόσωπος της αποστολής της Παλαιστίνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης