Οι Γερμανοί χλευάζουν τους Έλληνες: Βίντεο

Με βίντεο- δήθεν διαφημιστικό σποτ προώθησης μίας νέας ταινίας- από σατιρική εκπομπή γερμανικής προέλευσης, η Ελλάδα παρουσιάζεται ως μία χώρα καλοπέρασης, ενώ οι Έλληνες ως άνθρωποι «συμπαθείς μεν, αλλά που δεν αναλογίζονται το αύριο».


Στο εν λόγω βίντεο, ακούγονται τα εξής:


«Μετά την ταινία “Udysseus“ (με θέμα την Οδύσσεια, του Μάριου Καμερίνη με τους Κερκ Ντάγκλας και Άντονι Κουίν του 1954 ), έρχεται τώρα η νέα υπερπαραγωγή από την Ελλάδα “Εμείς οι Έλληνες δεν χορταίνουμε”... Δείτε τους συμπαθείς Έλληνες... αγαπούν την γλυκιά ζωή και δεν αναλογίζονται το αύριο… Έχουν όμως εχθρούς.. ο φρικαλέος κολοσσός Ευρώπη θέλει να τους αναγκάσει να κάνουν οικονομίες.


Οι Έλληνες μάχονται όμως, διότι δεν θέλουν να στερηθούν τίποτε και είναι πονηροί, διότι αντί να κάνουν οικονομίες καταφεραν να “αρμέξουν” από την Ευρώπη 110 δις. Όμως τότε... ξαναχτυπά η τρομακτική Ανγκέλα Μέρκελ, η γερμανίδα καγκελάριος, ζητά να δει αν κάνουν επιτέλους οικονομίες οι Έλληνες. 

Τελικά δεν φτάνει ως εκεί διότι καταφθάνει εκεί μια στρατιά ελεγκτών οι οποίοι θέλουν να ελέγχουν την οικονομία της χώρας. Στην Αθήνα επικρατεί πανικός, φόβος περικοπών όμως μετά... το μεγάλο φινάλε.

Δείτε πως θέλουν οι επιτήδειοι Έλληνες να ξαναρμέξουν την Ευρώπη… Προσεχώς στους κινηματογράφους... “Εμείς οι Έλληνες δεν χορταίνουμε”».


http://www.madata.gr/
Zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ