Ο "ΑΕΤΟΣ των ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ" ευχαριστεί θερμά...


Εντελώς δοκιμαστικά "βγήκαμε στον αέρα του διαδικτύου" στις 16 Αυγούστου 2010. Μια προσπάθεια που δεν φανταζόμασταν ότι ύστερα από τρεις μήνες, τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου, η προσπάθειά μας αυτή από δοκιμαστική θα έπαιρνε άλλου είδους διαστάσεις...



Πράγματι από τα τέλη εκείνου του Νοεμβρίου, η επισκεψημότητα ήταν εντυπωσιακή για ένα ερασιτεχνικό μπλοκ. Ουσιαστικά σε πέντε - έξη μήνες είδαμε, με ικανοποίηση θα υποστηρίζαμε, ότι οι επισκέπτες του μπλοκ καθημερινά και με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονταν.


Αποτέλεσμα σήμερα 3η Μαΐου, στις 2 το μεσημέρι περίπου, με επίσης μεγαλύτερη ικανοποίηση, βλέπουμε τα στατιστικά του Google να μας δίνουν εξαψήφιο αριθμό επισκεπτών...!!!


 Σε όλους εσάς που μας εμπιστευθήκατε, θερμά πολύ θερμά, σας ευχαριστούμε. Είναι σίγουρο ότι ο "ΑΕΤΟΣ των ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ" ως ενημερωτική κατά βάση σελίδα στο διαδίκτυο, θα συνεχίσει τις προσπάθειές του και σίγουρα θα εμπλουτίσει την θεματολογία του, ώστε κάθε επίσκεψη να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.


Επίσης θα παρακαλούσαμε όλους εσάς και φυσικά όσους αργότερα μας γνωρίσουν, με υποδείξεις και παροτρύνσεις με e-mail (aetostz@gmail.com) ώστε να γίνουμε καλύτεροι αλλά και ουσιαστικοί στην ενημέρωση και όχι μόνο... Και πάλι ευχαριστούμε

Οι επισκέπτες μας από τις πρώτες 10 χώρες σύμφωνα με τα στατιστικά του Google είναι:

Ελλάδα
: 90.741
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής
: 3.212
Κύπρος
: 1.869
Γερμανία: 
493
Ρουμανία
: 408
Ηνωμένο Βασίλειο
: 359
Ιταλία
: 308
Ιράν
: 255
Γαλλία
: 221
Δανία
: 201
    
...και ακολουθούν κι άλλες εκατοντάδες επισκέπτες σχεδόν απ' όλα τις χώρες του πλανήτη μας

Σχόλια

  1. Άντε "ΑΕΤΕ" και σύντομα στις 200.000 επισκέψεις. Άλλωστε το αξίζεις με την πλούσια θεματολογία σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια και ...καλό κουράγιο για την συνέχεια. Είναι μια προσπάθεια που την παρακολουθώ σχεδόν από την αρχή της. Καθημερινά κάνω επισκέψεις και είμαι ικανοποιημένη από τις αναρτήσεις. Και πάλι καλή συνέχεια με περισσότερα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι' από εμένα συγχαρητήρια. Αυτή η επισκεψημότητα πρέπει να σας γεμίζει ίσως και με αγχος για τη συνέχεια. Οι επισκέπτες του μπλοκ σίγουρα θα περιμένουν κάτι καλύτερο. Αυτό θα εξαρτηθεί από τη δική σας διάθεση. Τώρα δικαιολογώ για τις αναρτήσεις σας που είχαν θέματα Κυπριακά. Οι περίπου 2.000 επισκέψεις από την ΚΥΠΡΟ επιβεβαιώνουν αυτή την προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μολις διαβασα το σχολιο του Βασιλη για τις κυπριακες αναρτησεις. Εκεινο που εχω να πω ειναι οτι ο αετος καταφερε να κανει γνωστη την κυπρο εκει στη βορειοδυτικη ελλαδα κι εμεις να γνωρισουμε τα τζουμερκα και την υπολοιπο ηπειρο (και) χαρις αυτου του μπλοκ. Καταλαβαίνουμε οτι ο διαχειριστης ξερει απο κυπρο και επισης ξερει καλα απο λαρνακα. Αλλωστε αυτο το επιβεβαιωνουν οι πολλες αναρτησεις για λαρνακα. ΛΑΡΝΑΚΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας Τζουμερκιώτης3 Μαΐου 2011 στις 4:45 μ.μ.

    Μπράβο αετέ. Καλή προσπάθεια μέχρι σήμερα. Συγχαρητήρια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ3 Μαΐου 2011 στις 5:23 μ.μ.

    Σ' ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα προβολή των Τζουμέρκων, αλλά και για την ενημέρωση. Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η καλή και προσεγμένη δουλειά αναγνωρίζεται... Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι Τζουμερκιώτης και ζώ στην Αθήνα. Από την πρώτη φορά που έμαθα για το μπλοκ σχεδόν καθημερινά το επισκέπτομαι. Δεν ξέρω... ίσως να με "τραβούν" όπως τα σύννεφα τα Τζουμέρκα !!! Βάλτε περισσότερα βίντεο με ηπειρώτηκα τραγούδια. Μπράβο, συνεχίστε, είναι ωραίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΑΠ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ. ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗΣ ΕΚ ΜΑΚΡΥΚΑΜΠΟΥ ΛΕΠΙΑΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ