Κουίζ: Ποιός είναι; …και κερδίστε 2 τσίπουρα…!!

Για να ξεφύγουμε λίγο από τον «βαρύ χειμώνα» αυτής της άνοιξης. Σκεφθήκαμε να αναρτήσουμε ένα ανθρώπινο θεματάκι, μπας και χαμογελάσουμε λίγο…

Λοιπόν. Ο άνθρωπος του κουίζ είχε πάρει μέρος πρόσφατα σε πρωτάθλημα για το τάβλι στην Άρτα. 


Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια σ’ αυτό το πρωτάθλημα, ανάμεσα σε 30 περίπου διαγωνιζόμενους πήρε τον τίτλο του «πρωταθλητή». Μέχρι εδώ όλα καλά.

Ταβλαδόρο τον ανέβαζαν, ταβλαδόρο τον κατέβαζαν… ήταν για πολύ καιρό ο άνθρωπος που έκανε πολλούς άλλους να αναγνωρίσουν αυτή την …δεινότητά του στο τάβλι. Είναι γνωστός, πολύ γνωστός, στη τοπική κοινωνία με προσφορά στον αθλητισμό, στη μουσική, στο τραγούδι και γενικά είναι ένας πετυχημένος οικογενειάρχης και επαγγελματίας.

Ώσπου την προηγούμενη εβδομάδα, του έλαχε να χάσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά από μια νεαρή κοπελιά και μάλιστα με 5-0 !! Τώρα γιατί όλη αυτή η αναφορά. Απλά, σκεφθήκαμε να ξεφύγουμε από το όσα ψυχοπλακωτικά των τελευταίων ημερών μας έχουν κυριολεκτικά κυριεύσει και να δώσουμε ένα κουίζ.

Έτσι ζητάμε να μας πείτε. Ποιος είναι ο «δαρμένος» πρωταθλητής στο τάβλι; Για να βοηθήσουμε. 

Σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης έχει τσιπουράδικο, οπότε ένας τυχερός ύστερα από κλήρωση …δικαιούται δυο νταμιτζανάκια τσίπουρο!! Στείλτε με e-mail, στο aetostz@gmail.com, ή απαντήστε στα σχόλια αυτής της ανάρτησης… Καλή επιτυχία !!!

Η κλήρωση, αν χρειαστεί, θα είναι απόλυτα αδιάβλητη. Αφήστε τηλέφωνο στο e-mail, ή οποιοδήποτε όνομα και εμείς θα το αναρτήσουμε, ώστε να επικοινωνήσουμε... 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ