Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Άρτας του Υφυπουργού Υγείας Μιχ. Τιμοσίδη

Το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας επισκέφθηκε το Σάββατο 26 Μαρτίου ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μιχάλης Τιμοσίδης ο οποίος το μεσημέρι είχε συνάντηση με τη διοίκηση, τους εργαζόμενους και τους φορείς. 

Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι βουλευτές του νομού Δημήτρης Τσιρώνης, Παύλος Στασινός και Κώστας Παπασιώζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Λάμπρος και μέλη της διοίκησης ενώ προηγήθηκε συζήτηση με εκπροσώπους των εργαζομένων και με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας Μαρία Τυμπανίδου οι οποίοι του έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ιδιαίτερα το ζήτημα των οφειλομένων από νυχτερινά και αργίες των ετών '08 και '09. 

Ο κ. Τιμοσίδης τους ανακοίνωσε ότι μέχρι τέλος Απριλίου το θέμα αυτό θα έχει τακτοποιηθεί. Όπως ανέφερε, γραφειοκρατικές δυσκολίες τις οποίες δεν μπορούσε να ξεπεράσει το Υπουργείο επέφεραν αυτή την καθυστέρηση. «Γι’ αυτό καθυστέρησε να λυθεί και το πρόβλημα που ο Επίτροπος δεν υπογράφει. 

Για τις 148.000 μιλώ κυρίως γι’ αυτές που χρωστάμε στους εργαζόμενους του ’08 και του ’09. Εγώ δεν θα πω ότι φταίνε οι άλλες κυβερνήσεις αλλά όμως είναι και πράγματα που τα βρήκαμε και δεν μπορούμε να τα δικαιολογήσουμε μέσα από το δημόσιο λογιστικό σύστημα. 

Έτσι λοιπόν έγινε από το Υπουργείο Υγείας και από το Υπουργείο Οικονομικών παρέμβαση στο Νομικό Συμβούλιο και έχουν δεσμευτεί ότι μέχρι το τέλος Απριλίου θα τακτοποιηθούν αυτές οι εκκρεμότητες. Δεν μπορώ σήμερα να σας πω ότι αύριο θα σας πληρώσουμε. 

Η δέσμευση η δική μας είναι ότι τέλος Απριλίου θα είστε εσείς κι άλλα 4-5 νοσοκομεία τα οποία δεν έκαναν καλό κουμάντο. Δεν φταίτε εσείς αλλά έφταιξαν οι διοικήσεις που δεν έκαναν καλό κουμάντο».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης