ΒΛΑΧΕΡΝΑ ΑΡΤΑΣ: Συνέλαβαν ζευγάρι για εμπόριο ναρκωτικών

Στις 16.30΄ χθες,στην Βλαχέρνα Άρτας αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας συνέλαβαν έναν 24χρονο και μία 19χρονη,γιατί σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους (11,06) γραμμαρίων.

Επίσης σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε, στην οικία του 24χρονου βρέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας, ενώ η ηρωίνη, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και η ζυγαριά ακριβείας κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.

Σχόλια

  1. Ρε μεγάλε ο αετός της φωτό από το Βελεντζικό της Αλαμπάμα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Όπως θέλεις χαρακτήρισέ τον... Πάντως ευχαριστούμε για την επικοινωνία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι ότι παρά το γεγονός ότι είναι πολύ όμορφη η φωτογραφία, στα Τζουμέρκα δεν υπάρχει λευκοκέφαλος αετός (ο οποίος είναι και το έμβλημα της Αμερικής). Υπάρχουν όμως ή ένα ή δύο ζευγάρια χρυσαετών!!!! (οι οποίοι ήταν αντίστοιχα το έμβλημα των ρωμαϊκών λεγεώνων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά από αυτή την... "επιμονή", σκέπτομαι να βρώ τρόπο, ώστε να φέρουμε ένα νεαρό ζευγάρι λευκοαετών στα Τζουμέρκα για να μην έχουν το προνόμοιο μόνο το U.S.A. Τώρα άν "καθήσουμε" να αναλύσουμε και τους αετούς, ως "ιστορικά εμβλήματα", τότε πρέπει να ζητήσουμε πίσω από την Μόσχα τον Δικέφαλο του Βυζαντίου που είναι και το επίσημο έμβλημα της σημερινής Ρωσικής Ομοσπονδίας...!!! Όπως το επισήμανες. Μας άρεσε η φωτογραφία και την χρησιμοποιήσαμε.
    Ευχαριστούμε και πάλι για την επικοινωνία, αλλά και για τις επισημάνσεις. Χαιρετούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης