Εντατικές προετοιμασίες από τις γυναίκες...

Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών βρίσκονται οι γυναίκες της  Άρτας για το  Καρναβάλι που θα γίνει την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011. Μικρές και μεγάλες ετοιμάζονται  να  ξεφαντώσουν  στους ρυθμούς του καρναβαλιού. Με έμπνευση και  φαντασία, με  σάτιρα και ευρηματικότητα, θα βάλουν και φέτος  λίγο χρώμα στην καθημερινότητά μας.  

Το Καρναβάλι θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα από το 1ο  Γυμνάσιο Άρτας και θα τερματίσει στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Την παρέλαση θα ανοίξει η φιλαρμονική του Συλλόγου «Σκουφάς». Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος φέτος θα είναι αραχτός και σκεπτόμενος πως πέρασαν  τα 30 χρόνια του Καρναβαλιού!!! 

Τα γκρούπ συγκροτούνται είτε από μόνιμες συντροφιές καρναβαλιστριών είτε από μαθήτριες- μαθητές δημοτικών, γυμνάσιων και λυκείων της πόλης  είτε από μέλη πολιτιστικών συλλόγων. Νέα παιδιά, με κέφι και φαντασία δίνουν το δικό τους παρόν σ’ αυτή τη μοναδική αποκριάτικη γιορτή της πόλης. Μέσα από τη συλλογική συμμετοχή ενισχύουν κάθε χρόνο αυτό το θεσμό και  αποτελούν το μέλλον του καρναβαλιού. 

Η Άτυπη Επιτροπή απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσες γυναίκες το σκέπτονται ακόμη, να τολμήσουν να φύγουν από τη θέση του θεατή και να πάρουν μέρος ενεργά στο καρναβάλι γιατί η συμμετοχή τους θα είναι μια διασκεδαστική εμπειρία που πραγματικά αξίζει. 

Και βέβαια το γλέντι για όλες τις γυναίκες δεν σταματά με το τέλος της παρέλασης, αλλά θα συνεχιστεί στο «ΒΥΖΑΝΤΙΟ» (Πλατεία Εθνικής Αντίστασης), όπου θα μπορούν να συμμετέχουν και όσες δεν έχουν λάβει μέρος στο καρναβάλι, αρκεί να έχουν αποκριάτικη αμφίεση. 

Ευχή όλων μας να πετύχει και φέτος το καρναβάλι, το οποίο έχει χαράξει τη δική του πορεία στο χρόνο και ώριμο πλέον, να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις του για μια πιο δημιουργική συνέχεια.

Για την Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας

       Κική Μανοπούλου            Κυριακούλα  Κουτσούμπα

               26810 26007                26810 50036
               6936393456                  6978595133
            

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης