ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1


Ένταση, ξύλο και μετά... ισοπαλία                Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής στο Αγρίνιο, όπου Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάνινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Το παιχνίδι… στο πλαίσιο των ημερών είχε αρκετή ένταση πριν το ξεκίνημα του, καθώς οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα εισήλθαν στις κερκίδες και μαζί με τους φίλους των γηπεδούχων βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου… έγινε το έλα να δεις.   

Στις συμπλοκές μπήκαν και οι δυνάμεις των ΜΑΤ, κάνοντας μάλιστα και χρήση χημικών προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος, κάτι που ανάγκασε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να φύγουν για τα αποδυτήρια, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που επικρατούσε.

Μετά από όλα αυτά τα… ωραία, το παιχνίδι ξεκίνησε, με τους γηπεδούχους να αναλαμβάνουν τα ηνία του ματς, έχοντας και στο πλευρό τους τη συμπαράσταση του κόσμου. Στο 22’ ο Βούκοβιτς έβγαλε στον Παππά, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Κηπουρού και «έγραψε» το 1-0.


Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, με τον Παναιτωλικό να μπαίνει και πάλι δυνατά στην επανάληψη, χάνοντας σημαντική ευκαιρία με τον Εντζενγκουέλε στο 51’.


"Fair play" είπατε;


Στο 74’ (και ενώ ο ΠΑΣ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Πάντου) έγινε το 1-1 σε μια φάση που θα συζητηθεί αρκετά. Ο Ντάσιος γύρισε τη μπάλα στην άμυνα του Παναιτωλικού παίζοντας το «fair play», οι αμυντικοί των γηπεδούχων σταμάτησαν, όμως ο Φουρτάδο… κυνήγησε και πήρε τη μπάλα και εκτέλεσε τον Τζενάμο, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των παικτών των «καναρινιών».


Κάπου εκεί η αναμέτρηση διεκόπη για πέντε λεπτά, η σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο δεν αποφεύχθηκε και ο Φουρτάδο που αποχώρησε στο 84΄λόγω τραυματισμού «έφαγε» ένα μπουκάλι στο κεφάλι (!) που προκάλεσε νέα διακοπή. Μέχρι το τέλος οι γηπεδούχοι αν και πίεσαν για το δεύτερο γκολ δεν μπόρεσαν να αλλάξουν το αποτέλεσμα και πήραν τελικά μια ισοπαλία που μάλλον τους αδικεί βάσει της εικόνας του παιχνιδιού…


Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

22' Παππάς - 74' Φουρτάδο


Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές):
Τζενάμο, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Μουμίν, Ρότσα (57' Δέντσας), Μπαϊκαρά (84' Γκουέι), Παππάς, Θεοδωρίδης, Γκούρμα (72' Καούνος)
ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ):
Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Πάντος, Κώτσιος, Κεϊτά, Ανδράλας (46' Τζάνης), Ντε Βινσέντι (65' Σιαλμάς), Πατσατζόγλου (46' Κυριάκος), Φουρτάδο, Μπακαγιόκο


 http://www.sportnet.gr/index.php

Η βαθμολογία

1. ΠΑΣ Γιάννινα 54
2. Παναιτωλικός 49
3. ΟΦΗ 43
4. Διαγόρας 42
5. Λεβαδειακός 40*
6. Τρίκαλα 37
7. Δόξα Δράμας 34
8. Πανθρακικός 30
9. Εθνικός 29
10. Βέροια 28
11. Ηλιούπολη 28
12. Αγροτικός Αστέρας 26
13. Εθνικός Αστέρας 26*
14. Πιερικός 25
15. Θρασύβουλος 23*
16. Ιωνικός 22
17. Αναγέννηση Καρδίτσας 20
18. Καλλιθέα 13
* Με παιχνίδι λιγότερο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης