ΑΡΤΑ: Θα εφαρμοστεί ο νόμος στη Κεντρική Πλατεία

Αίσθηση προκάλεσε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Η ΓΝΩΜΗ» σύμφωνα με το οποίο σε σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο, με τους καταστηματάρχες της κεντρικής πλατείας, ο Δήμαρχος τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα προκύψουν αλλαγές στον τρόπο χρήσης της πλατείας και όπως ήταν φυσικό η αγανάκτηση των πολιτών, έφτασε και στην εφημερίδα.


Αντίθετη όμως άποψη έχει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Νικολάου, ο οποίος σε συζήτηση που είχαμε μαζί του, διευκρίνισε ότι η άποψη της δημοτικής αρχής είναι διαφορετική.

Είπε χαρακτηριστικά:

-Η δημοτική αρχή επιθυμεί να διευκολύνει τους καταστηματάρχες και με απόφαση θα επιτρέψει την χρήση των μουσικών οργάνων, μέχρι τις 3 το βράδυ, αλλά μόνο εντός τους καταστήματος και σε ένταση που δεν θα ενοχλεί.
-Σ’ ότι αφορά την χρήση και εκμετάλλευση της πλατείας, θα εφαρμοστούν οι σχετικοί νόμοι και η δημοτική αρχή, δεν πρόκειται να ανεχτεί παρανομίες.

Αν οι δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής προς τους καταστηματάρχες είναι αυτές, τότε τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά, αλλά θα πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα προς την δημοτική αρχή:
-Οι καταστηματάρχες δεν έχουν αντιληφτεί αυτές τις απόψεις και θεωρούν ότι με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται την πλατεία, όπως τονίζουν και στις συζητήσεις ανάμεσά τους.

Επί πλέον να διευκρινίσουμε, ότι ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Αθανασούλας, δεν ορίστηκε νομικός εκπρόσωπος των καταστηματαρχών και φυσικά δεν παραβρέθηκε στην εν λόγω συνάντηση. Αυτό για την αποκατάσταση της αλήθειας, ταυτόχρονα με την συγνώμη που πρέπει να ζητήσουμε απ’ τον κ. Αθανασούλα.

 Πηγή: http://www.gnomiartas.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ