Κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ Άρτας

Με κέφι και αισιοδοξία για το νέο έτος, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 το πρωί στο ΚΑΠΗ Άρτας η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου.


Ο κ. Παπαλέξης, κόβοντας την πίτα μαζί με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Βασίλη Γιάπρο, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και υγεία και τόνισε ότι αυτός ο θεσμός που τυγχάνει τόσο μεγάλης αναγνώρισης απ’ τον κόσμο, θα τύχει κάθε στήριξης απ’ τη Δημοτική Αρχή διότι αποτελεί μία όαση για την λεγόμενη Τρίτη Ηλικία σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που διέρχεται η χώρα.

«Αισθάνομαι περήφανος που είμαι μαζί σας. Τα περήφανα γηρατειά, είναι πραγματικά η πιο αδικημένη ηλικία γιατί είναι αυτοί που πέρασαν πάρα πολλές στερήσεις, είναι αυτοί που έφτασαν την Ελλάδα να μεγαλουργήσει σ’ ένα βαθμό γι’ αυτό λοιπόν έχουμε υποχρέωση να είμαστε κοντά τους και να τους συμπαραστεκόμαστε όσο είναι δυνατόν» τόνισε ο Δήμαρχος.


Ανακοίνωσε ότι εντός του 2011 θα δημοπρατηθεί η μελέτη η οποία υπάρχει για την δημιουργία ΚΑΠΗ σε οικόπεδο που βρίσκεται πίσω απ’ το ΠΙΚΠΑ. Ακόμη τόνισε ότι μπορούν να έρχονται και να εξυπηρετούνται στο ΚΑΠΗ και οι δημότες απ’ τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους που συνενώθηκαν με την Άρτα, καθώς και ότι η Δημοτική Αρχή θα αξιοποιήσει προς το σκοπό αυτό τις δυνατότητες που προσφέρει η χρήση ενός μικρού λεωφορείου 25 θέσεων περίπου για την μεταφορά των μελών.

Το λεωφορείο αυτό, το οποίο προέρχεται απ’ τον πρώην Δήμο Αμβρακικού και μετά τη συνένωση έχει περιέλθει στο Δήμο Αρταίων, αφού συντηρηθεί θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για κοντινές εκδρομές.

Η θητεία του παρόντος του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ είναι μέχρι 28/2 αφού σύμφωνα με τον «Καλλικράτη» προβλέπεται η συνένωση όλων των Νομικών Προσώπων του Δήμου σε ένα, με ενιαίο Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο θα προΐστανται οι συναρμόδιοι αντιδήμαρχοι Βίκυ Βασιλάκη και Χρήστος Γεώργος. «Θα είμαστε σαν νέα Δημοτική Αρχή κοντά σας, ό,τι είναι δυνατόν να γίνει μέσα στα πλαίσια του εφικτού θα γίνει» υποσχέθηκε ο Δήμαρχος μιλώντας στα μέλη και στους εργαζόμενους του ΚΑΠΗ.

Την εκδήλωση προσφώνησε ο πρόεδρος του σημερινού Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Βασίλης Γιάπρος ο οποίος αναφέρθηκε στις ενέργειες της απελθούσας διοίκησης για την αναβάθμιση της προσφοράς υπηρεσιών προς τα μέλη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο Περιφερειακός Σύμβουλος και εργαζόμενος στο ΚΑΠΗ Βασίλης Ζιώβας, η Κοινωνική Λειτουργός του ΚΑΠΗ Σταυρούλα Τράμπα, ο πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ Χρήστος Σακκάς και πάρα πολλά μέλη. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τραγούδια από τη χορωδία του ΚΑΠΗ η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ