Στο "Πρέβεζα Μπιτς" πέρασαν τη νύχτα τους οι 36 λαθρομετανάστες

Στο ξενοδοχείο "Πρέβεζα Μπιτς" πέρασαν τη νύχτα τους οι 36 λαθρομετανάστες οι οποίοι επέβαιναν στην θαλαμηγό που προχθές το βράδυ εξώκειλε στην περιοχή της Λούτσας.


Οι 36 (ανάμεσά τους τρεις ανήλικοι και δύο γυναίκες) είχαν επιβιβαστεί σε σκάφος με προορισμό την Ιταλία ωστόσο έπεσαν στα χέρια των αρχών και οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο της Πρέβεζας.

Αμέσως ξεκίνησε ένας μαραθώνιος διαβουλεύσεων προκειμένου να βρεθεί χώρος για την φιλοξενία των ανθρώπων αυτών έως ότου δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την μεταφορά τους σε χώρο υποδοχής στην Πάτρα.

Αργά το μεσημέρι και μετά από επαφές που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Μπαϊλης με τον πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Πολύκαρπο Χαλκίδη έγιναν επαφές με ξενοδοχεία της περιοχής και τελικά ο διευθυντής του Πρέβεζα Μπιτς δέχτηκε να ανοίξει τμήμα των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου προκειμένου να φιλοξενηθούν οι ταλαιπωρημένοι αυτοί άνθρωποι.

Χθες το βράδυ o Δήμος μετέφερε και φαγητό στο ξενοδοχείο ενώ υπάρχει «ανοιχτή» γραμμή με τις υπηρεσίες έτσι ώστε να καλυφθεί οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει το διάστημα που οι λαθρομετανάστες θα μείνουν στην Πρέβεζα.

http://epirusgate.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης