ΓΚΡΟΠΑ: "κ. Υπουργέ θέλετε να γίνω Παληοκώστας;"

Το Κ.Υ.Μ.Α. έβαλε την σφραγίδα του στα λεγόμενα εγκαίνια της Γκρόπας. Το πρόβλημα με το δρόμο στο Φορτώσι είναι γνωστό. Ακόμα δεν βρέθηκε λύση και οι άνθρωποι εκεί πραγματικά ταλαιπωρούνται. 

Υποψήφιοι του ΚΥΜΑτος  σκέφτηκαν να εκμεταλλευτούν την παρουσία του υπουργού στην περιοχή και να του επιδώσουν το γνωστό υπόμνημα.   

Στην αντιπροσωπεία ήταν ο Ντίνος Τσιγαρίδας, ο Κωστής Χονδρός, ο Γιώργος Τσιγαρίδας ( γιος του Μπαρμπα-Ηλία) και ο Γιώργος Χονδρός. 

Παραστατικότατος ήταν ο Ντίνος. Η αγανάκτηση τον έπνιγε και με άνεση τα «έχωσε» σε όλους. ( κ. Υπουργέ θέλετε να γίνω Παληοκώστας! είπε εμφατικά ) Η παρέμβαση αυτή προκάλεσε μεγάλη παγωμάρα σε όλους και ο υπουργός ήταν απολογητικός. 

Έστειλε δε και απάντηση με εξίσου απολογητικό ύφος ΕΔΩ (με δηκτικό σχόλιο του δημοσιογράφου).  Η κίνηση είχε και την ανάλογη  προβολή από τα ΜΜΕ Αυτό όμως που επείγει είναι να λυθεί το πρόβλημα. Θα συνεχίσουμε να το παρακολουθούμε μέχρι την οριστική αντιμετώπιση του.

ΣΗΜ: 1. Αφού σύμφωνα με την απάντηση του κ. Υπουργού δεν ξοδεύτηκαν χρήματα για κορδέλες και δεξιώσεις, ας δοθούν λοιπόν για την αποκατάσταση του δρόμου προς το Φορτώσι. Για να δούμε!
ΣΗΜ: 2. Θα δείτε στη φώτο ότι ο διάλογος μαγνητοφωνήθηκε (παρατηρήστε το). Θα προσπαθήσουμε να τον ακούσετε και εσείς. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ