Σήμερα & αύριο ξανά «Λεωφορείο ο πόθος» απ' την ΑΘΟΑ

Παίχθηκε τον περασμένο Μάιο, άφησε τις καλλίτερες εντυπώσεις σ' όσους το είδαν και επαναλαμβάνεται κατ' απαίτηση πολλών θεατρόφιλων που δεν μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν. Ο λόγος για το έργο "Λεωφορείο ο πόθος" του Τέννεση Ουίλιαμς.

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 9.00 μμ «το πιο ενδιαφέρον θεατρικό γεγονός της πόλης μας στο θέατρο ΑΘΟΑ» όπως σημειώνουν οι συντελεστές της Ανεξάρτητης Θεατρικής Ομάδας Άρτας

Είναι ένα από τα σημαντικότερα θεατρικά έργα του εικοστού αιώνα, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1947, αλλάζοντας καθοριστικά το αμερικανικό θέατρο. Το αριστούργημα του Τενεσί Ουίλιαμς, που έχει κερδίσει το βραβείο της Ένωσης Κριτικών της Νέας Υόρκης, καθώς και το βραβείο Πούλιτζερ, καταφέρνει να συνδυάσει την ομορφιά, την ευγένεια και την ποίηση με την ασχήμια, τη βιαιότητα και την ωμότητα.

'Δεν θέλω ρεαλισμό, θέλω μαγεία' λέει η Μπλανς Ντυμπουά, ωστόσο, η διαδρομή της μέσα στο έργο αποκαλύπτει μια γυναίκα που έρχεται αντιμέτωπη με την αδυναμία της να ζει άλλο με αυταπάτες. Ένα σπουδαίο έργο για τα ψέματα που όλοι μας τελικά έχουμε ανάγκη, για να θρέψουμε τις ανασφαλείς υπάρξεις μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ