Οι Πρεβεζάνοι τα καθαρίζουν και ο Στρατός τους κάνει μηνύσεις...!!!

Την παρέμβαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου, προκειμένου να λυθεί το θέμα της οριστικής παραχώρησης των Κάστρων της Πρέβεζας, ζητά ο Δήμαρχος κ.Μιλτιάδης Κλάπας.«Στην Πρέβεζα υπάρχουν 3 στρατόπεδα που δεν λειτουργούν για πολλά χρόνια.

Ο Δήμος καταβάλει συνεχείς προσπάθειες να τα συντηρήσει και να τους δώσει ζωή. Έχουμε ήδη ολοκληρώσει με το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο την μελέτη επανάχρησης τους και είμαστε σε ετοιμότητα να αξιοποιήσουμε κοινοτικούς πόρους για την ανάπλασή τους», αναφέρει στο υπόμνημά του, ο Δήμαρχος Πρέβεζας και συνεχίζει:

«Αντί αυτή η προσπάθεια να επαινεθεί και να ενισχυθεί αφού χωρίς αντάλλαγμα, Δήμος και φορείς δαπανούν χρόνο και χρήματα για την προστασία τους μεταβάλλοντας τους από χώρους έκνομων ενεργειών εγκατάλειψης και απαξίωσης σε χώρους ζωής και δημιουργίας, η Δημοτική Αρχή και οι Φορείς σύρονται στα δικαστήρια, ύστερα από μηνύσεις της στρατιωτικής Αρχής», καταλήγει ο κ.Κλάπας, ζητώντας από τον κ. Βενιζέλο να δώσει ένα τέλος σε αυτό τον παραλογισμό, υλοποιώντας σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, την μελέτη αποκατάστασης και επανάχρησης των στρατοπέδων.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης