Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε...

Δημιουργήσαμε αυτό το μπλοκ με σκοπό να καταγράφουμε σ' αυτό ειδήσεις και ειδικά σχόλια που έχουν σχέση με την Ήπειρο, την Δυτική Θεσσαλία, την βόρεια Αιτωλοακαρνανία, όπως και την Ευρυτανία, γιατί πιστεύουμε ότι αυτός ο χώρος είναι ενιαίος, με τα ίδια προβλήματα αλλά και τις ίδιες φυσικές ομορφιές.
Είναι ένας γεωγραφικός χώρος ο οποίος "θυμίζει έντονα τις Κυκλάδες στις αρχές της δεκαετίας του '60" και ο οποίος στα επόμενα χρόνια, πολλοί εκτιμούν ότι θα είναι μια δυναμικά αναδυόμενη τουριστική περιοχή της Χώρας μας.
Η ολοκλήρωση της Εγνατίας οδού όπως και εκείνη της Ιόνιας οδού, είναι η βάση αυτής της δυναμικής η οποία γνωρίζει ήδη ενδιαφέρουσα κινητικότητα όλες τις εποχές του χρόνου, χάρις και των τουριστικών κτιριακών υποδομών που ήδη υπάρχουν, αλλά και με πολύ καλή συχνότητα αυξάνουν.
Έτσι, ξεκινήσαμε κι εμείς αυτό το μπλόκ, δειλά, αλλά και αποφασιστικά, πιστεύοντας ότι θα συμβάλλουμε στην κατανόηση από τους αναγνώστες μας για την πανέμορφη ομολογουμένως αυτή περιοχή η οποία με την ιστορία της, το φυσικό της κάλος, αλλά και πολλές φορές την άγρια ομορφία της, κερδίζει τις εντυπώσεις...
  
Νίκος Κοντογιώργος

Υ.Γ.1.- Η σημερινή φωτό είναι ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ και το τοπίο που εικονίζεται βρίσκεται στο χωριό Καταρράκτης Άρτας. Με κλικ πάνω στη φωτογραφία θα την δείτε σε φυσικό μέγεθος
Υ.Γ.2.- ....Ακόμη δεν έχουμε εξοικιωθεί με την ηλεκτρονική τεχνολογία. Σιγά-σιγά ελπίζουμε να τα καταφέρουμε...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ