Στο Νοσοκομείο η Βάσω Σκάρα


 Μεγάλη ένταση στην εξέδρα και στον αγωνιστικό χώρο

Λαβωμένη βγήκε από την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΓΑΣ Καματερού η ομάδα της Αναγέννησης Άρτας, καθώς η Βάσω Σκάρα αποχώρησε από τον αγώνα τραυματίας.



Η αρχηγός της ομάδας της Αναγέννησης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και οι πληροφορίες  κάνουν λόγο για κάταγμα στα πλευρά.

Αυτό είναι ένα πλήγμα για την ομάδα της Άρτας, η οποία τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζει για πόσο καιρό θα απουσιάσει η αρχηγός της.

 ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝ. ΑΡΤΑΣ-ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 19-24

Μετά από ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη ένταση στην εξέδρα και στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και πολλές αναφορές στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές, ο ΓΑΣ Καματερού πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην Άρτα επί της τοπικής Αναγέννησης με 24-19 για την 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Η ομάδα του Καματερού παρουσιάστηκε πιο ψυχωμένη και συγκεντρωμένη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση κατακτώντας τους δύο πολύτιμους βαθμούς, με την ομάδα της Άρτας να έχει πολλά παράπονά τόσο από την διαιτησία, όσο και από το σκληρό παιχνίδι (όπως δήλωσαν Δήμου και Μπαλάφα στο e-handball.gr)που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών αθλητριών της.

Από την ομάδα της Άρτας ξεχώρισε η Σκουτέλα με 5 τέρματα, ενώ από το καματερό οι Βασιλειάδου και Ανδρίτσου οι οποίες επίσης σκόραραν από πέντε τέρματα.
ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝ. ΑΡΤΑΣ-ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 19-24
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-3, 6-6, 10-9, 11-12, 12-12 (ημχ), 14-15, 15-15, 16-17, 19-21, 19-22, 19-24

ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝ. ΑΡΤΑΣ (Ιόνκα Δήμου): Μάμαλη, Μπαλάφα 2, Σκουτέλα 5, Καλοϊδή 4, Βέμη 1, Σκάρα 3, Μέγα, Δήμου, Κολτούκη, Βράτσεβα 4, Παπανδρέου, Καναρά, Κουρέλη, Καλασνίκοβα.

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (Μενέλαος Δανήλος): Μανιά 3, Ζιώγα 3, Καζάκη 3, Αθ. Βασιλείου, Βασιλειάδου 5, Ζένελι 2, Ράτσικα, Στασινού, Χριστοπούλου, Ανδρίτσου 5, Νικολάου, Ταβλαρίδη, Αν. Βασιλείου, Καρέλα 3. 

Διαιτητές: Χασκής-Λινάρδος. Δίλεπτα: 3-5, Πέναλτι: 1/3-3/5.

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα

«Στο 1:29 του αγώνα διακόπηκε προσωρινά το παιχνίδι διότι στην εξέδρα υπήρχε συμπλοκή φιλάθλων των δύο ομάδων, τρεις (3) από την γηπεδούχο ομάδα και δύο (2) από την φιλοξενούμενη με την επέμβαση της αστυνομίας η κατάσταση εξομαλύνθηκε και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά μετά από διακοπή τριών (3) λεπτών.

Στο 28:39 του αγώνα αποβλήθηκε ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας Δανήλος Μενέλαος διότι ενώ δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και συνέχισε να διαμαρτύρεται. Στην συνέχεια δόθηκε δίλεπτος αποκλεισμός και αφού συνέχισε να διαμαρτύρεται αποβλήθηκε.

Δεν αποχώρησε άμεσα από τον αγωνιστικό χώρο, παρά τις συστάσεις των διαιτητών και στην συνέχεια με την παρέμβαση του συνοδού της ομάδας του Σπυρόπουλος Β., αποχώρησε για τις κερκίδες μετά την παρέλευση δύο (2) λεπτών.

Στο 36:07 του αγώνα έγιναν παρατηρήσεις και συστάσεις στον συνοδό της φιλοξενούμενης ομάδας, διότι ο αποβληθείς προπονητής κ. Δανήλος Μενέλαος καθοδηγούσε την ομάδα του από την κερκίδα.

Στο 56.00′ λεπτό του αγώνα ο παράγοντας της γηπεδούχου ομάδας και αντιπρόεδρος της ΟΧΕ κ. Κρανιώτης Β. εξύβρισε το διαιτητή κ. Χασκή Α. Με τις φράσεις ’’Βλ…κα Χασκή, έγινες και διεθνής, είσαι μαλ…ς”.

Μετά το τέλος του αγώνα η προπονήτρια της γηπεδούχου ομάδας, Δήμου Ιόνκα δήλωσε στους διαιτητές, ότι η αθλήτρια της γηπεδούχου ομάδας Βάσω Σκάρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο».

Πάντως οι διαιτητές έγραψαν λάθος την ιδιότητα του κ. Κρανιώτη, ο οποίος δεν είναι αντιπρόεδρος στην ΟΧΕ (είχε περάσει από αυτή την θέση παλαιότερα), αλλά μέλος του Δ.Σ.

 e-handball.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ