Στο Αμβούργο Γερμανίας η Περιφέρεια Ηπείρου


Στην Έκθεση Reisen Hamburg, που είναι εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του Εναλλακτικού Τουρισμού και θα διεξαχθεί από 7 έως 11 Φεβρουαρίου 2018 στο Αμβούργο της Γερμανίας, θα λάβει μέρος για 2η φορά η Περιφέρεια Ηπείρου. 



Τονίζεται ότι την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες. Περίπου 800 εκθέτες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Παρουσιάζοντας τα πάντα γύρω από τη διαμόρφωση, τον εναλλακτικό τουρισμό, τη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου, και τα ταξίδια αναψυχής, η REISEN Hamburg 2018 δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να προβληθούν στην πολύ ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της Βόρειας Γερμανίας.

Για την Ήπειρο και την Ελλάδα, η Έκθεση αυτή αποτελεί μεγάλη ευκαιρία προβολής, καθώς είναι ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ έκθεση (b2c, business to consumer) και οι εκθέτες μπορούν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ να έρθουν σε επαφή με πελάτες για να κλείσουν τα πακέτα των διακοπών τους. Είναι δημοφιλής σε κοινό ηλικίας 20 έως 70 χρόνων, με ιδιαίτερα υψηλό εισόδημα και μεγάλη αγοραστική δύναμη.

Το κοινό αυτό εκφράζει το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για ταξίδια στο εξωτερικό, κατά τις διακοπές, που να συνδυάζεται με πεζοπορία, αναρρίχηση, ποδηλασία, road-trips, ταξίδια γευσιγνωσίας, κρουαζιέρες, ιαματικό τουρισμό κλπ.

Η συμμετοχή εντάσσεται στην προσπάθεια της Περιφέρειας Ηπείρου να προωθήσει με ταχύτερους ρυθμούς αυτό το εξελισσόμενο στην Ελλάδα είδος διακοπών.

Η Ήπειρος διαθέτει πολύ μεγάλες δυνατότητες στον τομέα του Εναλλακτικού Τουρισμού ευρισκόμενη σε ένα σημείο όπου ο επισκέπτης σε σύντομο χρονικό διάστημα και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει μέρη που απλώνονται από τις βραβευμένες ακρογιαλιές ως την 2η κορυφή της Ελλάδας με ότι όμορφο και ενδιαφέρον μπορεί να δει και να ζήσει ενδιάμεσα.

Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει στο Περίπτερό της φορείς και επιχειρηματίες του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην Ήπειρο και επιθυμούν να συμμετάσχουν, καθώς και να μεταφέρει διαφημιστικό υλικό σε προβλεπόμενες ποσότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους το αργότερο ως την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 στo e-mail: i.gkartzonikas@php.gov.gr (υπόψη Ηλία Γκαρτζονίκα, γραφείο 141, τηλ 2651087141).

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέσω αποστολής διαφημιστικού υλικού, το οποίο θα πρέπει να είναι στη γερμανική γλώσσα για να είναι εύχρηστο (ή στην αγγλική αν δεν υπάρχει η δυνατότητα στη γερμανική), μπορούν να το αποστείλουν στο Τμήμα Τουρισμού Περιφέρειας Ηπείρου (γραφείο 141) ως την ίδια ημερομηνία.

Η έκθεση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση: www.reisenhamburg.de .


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ