Προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα του Χειμώνα


Τα προβλήματα που άφησαν πίσω τους τα καιρικά φαινόμενα το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπίστωσε από κοντά ο Δήμαρχος Γ. Καραΐσκάκη Περικλής Μίγδος.(ΦΩΤΟ)



Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Τετραφυλίας και τους κατά τόπους προέδρους βρέθηκε στους οικισμούς : Ελάτη , Πηγές , Αστροχώρι , Μεσοπυργο , Μηλιανά διαπιστώνοντας από κοντά προβλήματα τόσο στα οδικά δίκτυα όσο και στα δίκτυα ύδρευσης στα Παλαιομύλια , Χουτιανά , Γρέβια και σε άλλα σημεία της Τοπικής Κοινότητας Πηγών , στην Λαγκάδα της Τοπικής Κοινότητας Μηλιανών , στην Φτελιά της Τοπικής Κοινότητας Ελάτης και γενικότερα σε αρκετούς δρόμους που εξυπηρετούν τους κατοίκους. 


Ανάλογα προβλήματα διαπιστώθηκαν και στις κοινότητες Μεσοπύργου και Αστροχωρίου ! Θα ακολουθήσει επί τόπου αυτοψία και στις άλλες Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Τετραφυλίας αλλά και των Δ. Ενοτήτων Ηρακλείας και Καραϊσκάκη ! 

Μικρά προβλήματα που είχαν να κάνουν με τον εφοδιασμό των μηχανημάτων ξεπεράστηκαν οπότε ο Δήμος με τα μέσα που διαθέτει και με την υποστήριξη ιδιωτών προχωράει στην επίλυση των προβλημάτων !





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ