Αμφιλοχία:Εντοπίστηκε νεκρή η 36χρονη Μαρία Ιατρού


Στο βυθό του Αμβρακικού στην Αμφιλοχία εντοπίστηκε πριν λίγο η 36χρονη Μαρία Ιατρού η οποία αναζητούνταν από Δευτέρα του Πάσχα. 



Την Άτυχη 36χρονη εντόπισε μοτοσικλετιστής ο οποίος είδε την πινακίδα και θραύσματα του προφυλακτήρα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκεται δύναμη της αστυνομίας και του Λιμεναρχείου Αμφιλοχίας ενώ γίνεται προσπάθεια ανασυρτής του οχήματος μέσα στο οποίο βρίσκεται η άτυχη γυναίκα.

http://e-maistros.gr

 Το ιστορικό



Ρεπόρτερ, ανταποκριτές και εθελοντές, βρέθηκαν κυριολεκτικά στο πόδι, για αγνοούμενους συνανθρώπους μας.Η κινητοποίηση τους στο «Τούνελ», το βράδυ της Παρασκευής 28 Απριλίου, ήταν συγκινητική.

Έψαξαν σε πολλές περιοχές για τη νεαρή μητέρα τεσσάρων παιδιών, που χάθηκε οδηγώντας το αυτοκίνητο της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Η όμορφη αισθητικός Μαρία Ιατρού 36 χρόνων, εξαφανίστηκε ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, από το Λουτράκι όπου έμενε.

Οδηγούσε ένα ασημί Volkswagen Golf, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 5709. Προορισμός της ήταν η Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα φιλοξενούνταν στο σπίτι του ξαδέλφου της.Ο σύζυγος της και η μητέρα της βρέθηκαν στο στούντιο του «Τούνελ», με την ελπίδα ότι η ζωντανή έρευνα θα άναβε φως.Στα  Γιάννενα βρίσκονταν ο ανταποκριτής του Alpha Γιάννης Κράνος και η εθελοντική ομάδα των φίλων του «Τούνελ» της πόλης.

Από εκεί ο ξάδελφος της αγνοούμενης Θωμάς Νίκας, μίλησε για τα μηνύματα που αντάλλαξε μαζί της πριν χαθεί. Το τελευταίο μήνυμα ήταν γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα. Του έγραψε ότι θα καθυστερούσε να φτάσει. Μετά το κινητό της έκλεισε.Τόσο ο σύζυγος όσο και οι συγγενείς της Μαρίας έχουν οργώσει τους Εθνικούς δρόμους από Πάτρα έως Γιάννενα, μήπως εντοπίσουν το αυτοκίνητο της.

Από την πόλη της Άρτας δόθηκαν τα περισσότερα στίγματα για ένα αυτοκίνητο σαν αυτό που οδηγούσε η Μαρία. Οι περιγραφές μιλάνε για μια γυναίκα οδηγό που φαινόταν να είχε χάσει τον προσανατολισμό της.

Ένιωθε πιεσμένη

Η Μαρία είχε πει στον σύζυγό της και τα παιδιά τους ότι ήταν πιεσμένη ψυχολογικά και ήθελε να φύγει λίγες μέρες για να ηρεμήσει.Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο πήρε τηλέφωνο στενή φίλη της στην Αθήνα, αλλά εκείνη κοιμόταν και δεν το σήκωσε.Αμέσως μετά άρχισε να επικοινωνεί με μηνύματα μέσω Facebook με τον ξάδερφό της Θωμά Νίκα, που μένει με την οικογένειά του στην Παραμυθιά, απ’ όπου κατάγεται και η ίδια. Του ζήτησε να την φιλοξενήσει λίγες μέρες στο σπίτι του, κι εκείνος δέχθηκε.

Στη μια τα ξημερώματα του έστειλε το πρώτο μήνυμα ότι είναι καθ’ οδόν.Στις δύο και τέταρτο του έγραψε : «είμαι Άρτα, με σταματήσανε σε μπλόκο». Το γεγονός αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από την Τροχαία.Στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που αντάλλαξε με τον ξάδελφο της.

Του είπε ότι βρίσκεται Πρέβεζα και ότι θα καθυστερούσε να φτάσει στην Παραμυθιά.Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός πως βρισκόταν στην Πρέβεζα στις 4 τα ξημερώματα, αφού οι κάμερες των διοδίων στην γέφυρα του Ρίο, την κατέγραψαν να περνά στις τέσσερις παρά είκοσι πέντε.

Μάρτυρας ανέφερε ότι το απόγευμα της Πέμπτης 20 Απριλίου, είδε μια γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της Μαρίας σταματημένη στη μέση του δρόμου με το αυτοκίνητο της, στην αρχή της Παραμυθιάς και τον ρώτησε πώς να πάει προς την πόλη.Η Μαρία έχει ύψος 1,65 και όταν χάθηκε φορούσε τζιν παντελόνι και ανοιχτόχρωμη μπλούζα.

anikolouli.gr
 http://epirusgate.blogspot.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ