Ηλεκτροδοτείται η Ιερά Μόνη Σέλτσου Πηγών


Αδελφότητα Πηγιωτών: Επιτέλους ρεύμα στο Σέλτσο !!

Στη χθεσινή συνάντηση του Δημάρχου Περικλή Μίγδου με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη θετική ήταν η έκβαση του αιτήματος του Δήμου Γ.Καραϊσκάκη για χρηματοδότηση του έργου επέκτασης φωτισμού στην Ιερά Μονή Σέλτσου Πηγών.



Ο Περιφερειάρχης ενέκρινε την απαραίτητη πίστωση για λογαριασμό του Δήμου Γεωργίου Καραΐσκάκη για την ηλεκτροδότηση της Ιεράς Μονής.

Θυμίζουμε ότι η Περιφέρεια Ηπείρου μέσω των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων υποστηρίζει συνεχώς παρεμβάσεις που έχουν σχέση με την Ιερά Μόνη Σέλτσου.

Το θετικό αποτέλεσμα της χθεσινής συνάντησης είναι δείγμα της καλής συνεργασίας Περιφέρειας Ηπείρου , Περιφερειακής Ενότητας Άρτας και Δήμου Γεωργίου Καραΐσκάκη.

Ο Δήμος τον Οκτώβρη ολοκλήρωσε μελέτη οδοποιίας : Κερασιά Πηγών - Ιερά Μονή Σελτσου προϋπολογισμού (1.000. 000 ευρώ) ευελπιστώντας σε άνοιγμα Ευρωπαϊκού προγράμματος και ένταξης του έργου.

Η αντίδραση της Αδελφότητας Πηγιωτών:

Επιτέλους ρεύμα στο Σέλτσο !!



Απίστευτο; Ναί απίστευτο! Οι προσπάθειες όλων και η ισχυρή βούληση των Αυτοδιοικητικών Αρχών εν μέσω κρίσης έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δήμαρχε αξίζετε όλοι σας ειλικρινά πολλά μπράβο!!

Πρώτα-πρώτα στις υπηρεσίες της Περιφέρειας και προσωπικά στον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη που επι θητείας του συνέβαλε αποφασιστικά στην ανάδειξης της Ι.Μονής Σέλτσου με σημαντικά έργα.

Η αρχή έγινε με την ανακατασκευή των ερειπωμένων κελιών, τα έργα ανάπλασης πρόσβασης και περιβάλλοντος χώρου και τώρα μέ την ρευματοδότησή του έχει αλλάξει όλη η εικόνα του μοναστηριού!

Ότι υποσχέθηκε τα υλοποιεί κατά γράμμα. Επίσης θετικός και ειλικρινής στηρίζει τις προσπάθειές μας για την αναστήλωση της γέφυρας Κοράκου. Γνωρίζουμε καλά και όπως το αναφέρει και ο δήμαρχος παραπάνω ότι δρομολογείται το μεγάλο θέμα του δρόμου για το Σέλτσο. Είμαστε σίγουροι ότι και αυτό θα έχει θετική εξέλιξη !!!

Μπράβο στον Αντιπεριφερειάρχη Αρτας κ. Ψαθά που απο μεριάς του βοήθησε σε μεγάλο βαθμό για την προώθηση των έργων αυτών και συνεχίζει να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας..

Σε εσας Δήμαρχε που παρά τις σημαντικές ελλείψεις του δήμου σε υποδομές παλεύετε -κυριολεκτικά- κάθε μέρα σε πολλά επίπεδα εξουσίας για τις ανάγκες του δήμου αλλά και για έργα που θα βγάλουν την περιοχή απο την αφάνεια.

Και μη σκεφτεί κανείς οτι καίμε λιβάνι τζάμπα γιατί θα φαντάζει απο μόνος του μίζερος και μικρόψυχος!!!!!!

Εκ μέρους της Αδελφότητας Πηγιωτών ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας !!!!!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ