Περ. Ηπείρου:Σε εξέλιξη το έργο αντιμετώπισης προβλημάτων


- Για αύριο προβλέπεται νέα ισχυρή χιονόπτωση σε περιοχές της Ηπείρου

Σε πλήρη ανάπτυξη έχει τεθεί ο μηχανολογικός εξοπλισμός της Περιφέρειας Ηπείρου και των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων της, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα από τη σημερινή χιονόπτωση και ιδιαίτερα από τον παγετό που επικρατεί στις περισσότερες περιοχές τους. 



Από το πρωί συνεργεία ρίχνουν αλάτι στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, ενώ για το υπόλοιπο οδικό δίκτυο έχουν διατεθεί ανάλογες ποσότητες αλατιού στους κατά τόπους Δήμους.

Τις επόμενες ώρες το σημαντικότερο πρόβλημα που θα προκύψει στις περιοχές που χιόνισε είναι ο παγετός, που θα προκαλέσει ιδιαίτερη επικίνδυνη ολισθηρότητα, τόσο εντός πόλεων και οικισμών, όσο και στο οδικό δίκτυο, παράγοντα που πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη οδηγοί και πεζοί που πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για αύριο προβλέπεται νέα ισχυρή χιονόπτωση σε περιοχές της Ηπείρου και για το λόγο αυτό, όσοι μετακινούνται θα πρέπει να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου από τις Διευθύνσεις Πολιτικής Προστασίας, τους Δήμους και τα Αστυνομικά Τμήματα.

 http://epirusgate.blogspot.gr/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ