Ιωάννινα: Συλλήψεις για ναρκωτικά


Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, οι οποίοι μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 22 κιλά και 300 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, με σκοπό τη διακίνηση 



Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, οδήγησαν στη σύλληψη δυο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 31 και 34 χρονών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, της παράνομης εισόδου καθώς και παραβάσεων του ΚΟΚ.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, σήμερα (09-01-2017) νωρίς το πρωί, συνελήφθησαν στην είσοδο της Περιφερειακής Οδού Ιωαννίνων, οι δύο προαναφερόμενοι.

Ειδικότερα, οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφεραν με αυτό, προς το εσωτερικό της χώρας, τρεις σάκους, που περιείχαν εννέα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (22.300) γραμμαρίων.

Η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα, κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης