Τρεις τροφές που γίνονται... καθαριστικό για το σπίτι


- Λαχανικά και φρούτα για αστραφτερό αποτέλεσμα!

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε μακριά για τα καλύτερα καθαριστικά για το σπίτι σας καθώς αυτά πολλές φορές βρίσκονται στο ντουλάπι της κουζίνας σας.


Εκτός, λοιπόν από τα χημικά καθαριστικά, υπάρχουν λαχανικά και φρούτα που αποτελούν εξαιρετικά είδη για καθάρισμα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε για αστραφτερό αποτέλεσμα.

Δείτε τρία από αυτά...

1. Λεμόνια
Τα λεμόνια έχουν εξαιρετικές αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες ενώ μπορούν να εξαφανίσουν ακόμα και τα πιο δύσκολα μικρόβια και να απομακρύνουν δύσκολους λεκέδες. Σς συνδυασμό με μαγειρική σόδα, πολλές φορές δίνουν εξαιρετικό αποτέλεσμα.

2. Φλούδες Μπανάνας
Για γυαλιστερά ασημικά η λύση βρίσκεται στις φλούδες μπανάνας. Ξεφλουδίστε την μπανάνα και με το εσωτερικό της μέρος τρίψτε τα ασημικά σας. Θα τα δείτε πιο λαμπερά από ποτέ!

3. Γκρέιπφρουτ
Πρόκειται για το φρούτο που θα κάνει τον φούρνο σας να λάμψει. Φτιάξτε μια πάστα από γκρέιπφρουτ και τρίψτε τον φούρνο σας για να απομακρύνετε ακόμη και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Ακόμα καλύτερα, αναμείξτε το με αλάτι για ένα αυτοσχέδιο πανίσχυρο καθαριστικό.

 baby.gr, newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ