Καλή επιτυχία Πέτρο Χριστοδούλου...


Ένας φίλος από τα παλιά, ο σημερινός Δημαρχεύων Λάρνακας Πέτρος Χριστοδούλου, ανακοίνωσε προχθές ότι θα είναι υποψήφιος για τη διεκδίκηση της θέσης του Δημάρχου στην όμορφη αυτή πόλη του Ζήνωνα.



Ο Πέτρος Χριστοδούλου, ήταν εκλεγμένος Αντιδήμαρχος Λάρνακας, μέχρι την στιγμή που ο τέως Δήμαρχος Αντρέας Λουρουτζιάτης, αποφάσισε να απέχει των καθηκόντων μέχρι, την ολοκλήρωση του ανακριτικού και ερευνητικού έργου και τη διαλεύκανση της υπόθεσης του ΧΥΤΥ Κόσιης.

Έκτοτε ο Πέτρος Χριστοδούλου εκτελεί χρέη Δημαρχεύοντα από 15 Μαρτίου 2016. Η απόφαση λήφθηκε τότε σε έκτακτη συνεδρία του Αντιδημάρχου με τους επικεφαλής των Δημοτικών Ομάδων στη παρουσία του νομικού Συμβούλου του Δήμου Ανδρέα Ποιητή.


Συγκεκριμένα σε εκείνη τη συνεδρία παρέστησαν η Ελένη Λουκά επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗΣΥ, ο Γρηγόρης Γρηγορίου της Δημοτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ, ο Ιάσωνος Ιασωνίδης του ΔΗΚΟ, ο Παναγιώτης Κιτιπός της Δημοτικής Ομάδας της ΕΔΕΚ και ο Ηλίας Ηλία της Δημοτικής Ομάδας του ΕΥΡΩΚΟ.

Σε χθεσινές δηλώσεις του, ο κ.Χριστοδούλου ανέφερε ότι θ’ αναμένει πρώτα την έγκριση των συλλογικών οργάνων της ΕΔΕΚ και τις επαφές που θα έχει το κόμμα από το οποίο προέρχεται με τα υπόλοιπα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου, ωστόσο η απόφασή του είναι να διεκδικήσει την δημαρχία της πόλης.

Μέχρι στιγμής ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων Δημάρχων για τη Λάρνακα για τις εκλογές του Δεκεμβρίου τα οποία είναι: Ανδρέας Βύρας (ΑΚΕΛ), Λούης Δημητρίου (Ανεξάρτητος), Αλέξης Μιχαηλίδης (Ανεξάρτητος-στήριξη ΔΗΣΥ), Πέτρος Χριστοδούλου (ΕΔΕΚ)

Κλείνοντας ευχόμαστε στον Πέτρο, καλή δύναμη και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης