Με περισσότερες συμμετοχές η φετινή 4η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας


- Εγκαίνια την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κ. Βάγιας»

Τις πύλες της ανοίγει την προσεχή Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου η 4η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας και η Εμποροπανήγυρη, που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων με την ΑΔΑΕ ΟΤΑ και με τη συνδιοργάνωση Επιμελητηρίου Άρτας και Εμπορικού Συλλόγου Άρτας.



Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κώστας Βάγιας» του Δήμου Αρταίων.

Η φετινή διοργάνωση έχει ήδη συγκεντρώσει μεγαλύτερο αριθμό εκθετών από την περυσινή, ενώ έχουν αυξηθεί και τα διαθέσιμα τετραγωνικά, απόδειξη ότι έχει πλέον καταστεί θεσμός και την προτιμούν όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και φορείς, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.

«Στόχος μας είναι να μεγαλώνει κάθε χρόνο η Έκθεση, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την τοπική οικονομία και τις τοπικές επιχειρήσεις. Φέτος υπάρχει μια επιπλέον έκπτωση 10% στην ενοικίαση περιπτέρων προς τις επιχειρήσεις της περιοχής, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσοστό έκπτωσης να αγγίζει το 30%.

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι εποχές είναι δύσκολες και θέλουμε να συμμετέχουν στην Έκθεση όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις της περιοχής μας» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Αρταίων και Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ΟΤΑ κ. Γιώργος Πανέτας.

Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης είναι: 

Καθημερινές: 10:30 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και 17.00 έως 22.30μ.μ. και το Σαββατοκύριακο: 10.00 – 23.00. 

Η 4η Πανελλήνια Έκθεση, καθώς και η Εμποροπανήγυρη θα διαρκέσουν έως τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ