Zero Festival: Ήταν όντως το φεστιβάλ του καλοκαιριού!


Από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου αρκετοί επισκέπτες έφθαναν στον χώρο του φεστιβάλ ώστε να πάρουν μέρος στις ημερήσιες δραστηριότητες όπως canoe kayak, αναρρίχηση, yoga , body workout, τοξοβολία. 



Επίσης την ημέρα του Σαββάτου είχε στηθεί και δραστηριότητα για την ενημέρωση του κοινού για την σημαντικότητα της ανακύκλωσης.

Μόλις έπεσε ο ήλιος στην τελευταία ημέρα του φεστιβάλ εμφανίστηκαν οι Folk N’ Roll , η ανερχόμενη εγχώρια Balkan – ska μπάντα από τα Ιωάννινα, που η ενέργειά τους ήταν τέτοια που το κοινό ξεσηκώθηκε απο πολύ νωρίς σε ξέφρενους ρυθμούς.

Κατά τις 23.00 ανέβηκαν οι IMAM BAILDI σε μια εμφάνιση που απογείωσε τους περίπου 2.000 επισκέπτες ενώ το κοινό έδειχνε να απολαμβάνει με την ψυχή του τις μελωδίες του αγαπημένου τους συγκροτήματος.

Την Παρασκευή σε μια υπέροχη βραδιά η Apollon Band άνοιξε την αυλαία του Zero festival και τον Παύλο Παυλίδη & B Movies να μαγεύουν το κοινό με την μουσική τους. Στο closing δε των Manifesto ήταν αντάξιο της ημέρας

Το ZERO festival είναι πλέον εδώ και φιγουράρει ως μια από τις πιο σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις για όλη την περιοχή της Ηπείρου καθώς συνδυάζει φύση & μουσική δίπλα σε μια λίμνη που το κάλλος της δύσκολα το περιγράφεις με λόγια.

Ραντεβού του χρόνου… με την προετοιμασία να έχει ξεκινήσει ήδη και σίγουρα κάτι καλό ετοιμάζεται από φέτος για την διοργάνωση του 2017.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ