Οι πόλεις των ΗΠΑ γέμισαν με γυμνά αγάλματα του Τραμπ


Αγάλματα του υποψήφιου για το Λευκό Οίκο με το κόμμα των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ κοσμούν από την Πέμπτη δημόσιους χώρους σε Νέα Υόρκη, Σαν Φραντσίσκο, Λος Άντζελες, Σιάτλ και Κλίβελαντ. (Βίντεο)



Τα αγάλματα με τίτλο "Ο Αυτοκράτος δεν έχει 'μπαλάκια'" δημιουργήθηκαν στο Κλίβελαντ και εμφανίζουν τον εκκεντρικό κύριο Τραμπ γυμνό, μετα χέρια πλεγμένα μπροστά στην κοιλιά και ένα μέρος των γεννητικών του οργάνων να... απουσιάζουν εμφατικά.

Σε δήλωσή τους, οι υπεύθυνοι της πρωτότυπης διαμαρτυρίας, δηλώνουν πως ελπίζουν ο δισεκατομμυριούχος και υποψήφιος να μην φτάσει ποτέ να εγκατασταθεί στην πιο ισχυρή πολιτικά και στρατιωτικά θέση στον κόσμο.

"Αντίθετα με τα αγάλματα, ελπίζουμε πως ο Ντόναλντ Τραμπ, ο μοντέρνος αυτοκράτορας του φασισμού και της αδιαλλαξίας να μην τοποθετηθεί ποτέ στην πιο ισχυρή θέση πολιτικά και στρατιωτικά στον κόσμο".

Το άγαλμα στην Union Square Park της Νέας Υόρκης πάντως συγκέντρωσε τα βλέμματα των περαστικών που δεν έχασαν ευκαιρία να φωτογραφηθούν πλάι στο γυμνό βασιλιά. Η κατασκευή παρέμεινε για περίπου δύο ώρες στο σημείο, πριν μετακινηθεί από τις αρχές.


 madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ