Π.Μίγδος: Ο Πρωθυπουργός γνώριζε τα προβλήματά μας...


- Ανακοινώθηκε η κατασκευή του δρόμου Μεσόπυργος - Αυλάκι, Προϋπολογισμού 2.600 . 000 ευρώ

Ο Δήμαρχος Γ. Καραΐσκάκη κ. Περικλής Μίγδος, κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα χθες στην Άρτα, παραβρέθηκε τόσο στις εκδηλώσεις του Δήμου Νικολάου Σκουφά στο μαρτυρικό Κομμένο, όσο και στο Αθαμάνιο την ιδιαίτερη πατρίδα του Πρωθυπουργού σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων και οι Σύλλογοι της περιοχής.



Στο περιθώριο των εκδηλώσεων ο κ. Μίγδος ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για προβλήματα του Δήμου όπως οι οδικοί άξονες που χρόνια τώρα ταλαιπωρούν τους δημότες.


 Ο Πρωθυπουργός έδειξε άριστη γνώση των προβλημάτων αφού τόσο η Υφυπουργός πάρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητική Εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, όσο και ο Βουλευτής του Νομού Βασιλης Τσίρκας, είχαν φροντίσει να τον ενημερώσουν απόλυτα.

Έτσι και σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου επισημαίνεται ότι "το πρώτο θετικό νέο είναι η ένταξη στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Οδικού άξονα Μεσόπυργος - Αυλάκι (2.600.000 ευρω) και ευελπιστούμε ότι αναλόγου αποτελέσματος θα τύχουν και το Καστανιά - Τετράκωμο , Δημαριο - Κομπότι και Άνω Καλεντίνη - Κεντρικά Τζουμέρκα καθώς και άλλου αντικειμένου έργα"






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης