Πρώτη και στο Λονδίνο η Στεφανίδη


- Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται η Ελληνίδα πρωταθλήτρια 

Ακάθεκτη συνεχίζει την πορεία της στο φετινό Diamond League η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία πήρε την πρώτη θέση με 4.80μ στο μίτινγκ του Λονδίνου.




Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, στην τελευταία στάση της πριν το Ρίο επιβεβαίωσε την καλή κατάσταση που βρίσκεται, προσπαθώντας, μάλιστα, να σπάσει το ατομικό της ρεκόρ.

Ξεκίνησε τον αγώνα με άλμα στα 4.62, πέρασε με τη δεύτερη τα 4.72, ενώ ήταν η μόνη αθλήτρια που πέρασε τα 4.80μ, κατακτώντας αυτόματα την πρωτιά. Στην συνέχεια άφησε τα 4.88μ. για να δοκιμάσει την τύχη της στα 4.93μ. όμως δεν κατάφερε να τα περάσει.

Εκτός για προληπτικούς λόγους, λόγω μικροενοχλήσεων στα πόδια, έμειναν οι μεγάλες αντίπαλοί της, Φαμπιάνα Μούρερ και Νικόλ Μπούχλερ, ενώ τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα, που δεν κατάφερε όμως να κοντράρει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η Στεφανίδη συνεχίζει να κρατάει την κορυφή στην σειρά των «διαμαντιών» με 40β, έχοντας σαφές προβάδισμα από τις αντιπάλους. Ακολουθεί η Σίλβα με 24 και τρίτη η Μπούχλερ με 19.

 Για μια ακόμα φορά η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε πως αποτελεί πολύ μεγάλη ελπίδα της Εθνικής ομάδας του στίβου για ένα μετάλλιο.

 athina984.gr, sport24.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης