Ανοίγει η Κλόκοβα, παρουσίαση στα Γιάννινα!


Πανηγυρικούς τόνους λαμβάνει η διάνοιξη της σήραγγας Κλόκοβας, η οποία θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης και σίγουρα διεκδικεί ρεκόρ... Έγινε εφικτή μέσα σε 14 μήνες.



Η σήραγγα έχει μήκος 2,9 χιλιόμετρα και αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα τμήματα της Ιόνιας Οδού.

Με τη λειτουργία της η σήραγγα Κλόκοβας θα μπει στο «κλαμπ» των μεγάλων τούνελ της χώρας καθώς θα αποτελέσει μία από τις 10 μεγαλύτερες. 

Η διάνοιξη της σήραγγας, θα συνοδευτεί με την πρώτη επίσημη παρουσία του έργου της Ιόνιας Οδού, η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει στα Γιάννινα.

Τα δύο γεγονότα, αναμένεται να συνοδεύονται και με ειδήσεις, που θα σχετίζονται με την παράδοση τμημάτων της Ιόνιας στην κυκλοφορία.

Αυτό που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για άμεση παράδοση είναι το τμήμα από τον Κουβαρά μέχρι την Αμφιλοχία.

Στο τμήμα της Σήραγγας Κλόκοβας τώρα, μετά από την διάνοιξη-ρεκόρ υπάρχει η αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμη για να δοθεί στην κυκλοφορία μέσα στις ημερομηνίες που έχουν συμφωνηθεί και σε κάθε περίπτωση θα είναι έτοιμη το καλοκαίρι του 2017 για να δεχθεί τους πρώτους οδηγούς που θα την διασχίζουν με ασφάλεια και ταχύτητα.

 epiruspost.gr, agrinionews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ