«Συρράκο»… Προϊόντα με άρωμα παράδοσης!


Μπορούν να χωρέσουν η ιστορία, οι παραδόσεις, τα αρώματα και οι γεύσεις ενός τόπου σε ένα προϊόν; 

Αν πρόκειται για προϊόντα που φέρουν το όνομα «Συρράκο» και είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και μεγάλης αγάπης, νέων ανθρώπων, τότε ναι, μπορούν!



Το «Συρράκο» είναι μία οικογενειακή επιχείρηση. Η επιχείρηση της οικογένειας Τέφα, που εδώ και λίγο καιρό φέρνει στην αγορά της Πρέβεζας και των Ιωαννίνων, παραδοσιακά προϊόντα, τα οποία όμως μπορούν να χαρακτηριστούν και καινοτόμα.

Κι αυτό γιατί είναι χειροποίητα, βασισμένα σε συνταγές που έρχονται από γενιά σε γενιά και σε πρώτες ύλες που επιλέγονται προσεκτικά, από ντόπιους παραγωγούς.


Γιαουρτάκια, κρέμα βανίλια και σοκολάτα και φυσικά το μοναδικό ρυζόγαλο... Είναι τα προϊόντα που κοσμούν τα ράφια των σούπερ μάρκετ και κερδίζουν μόνιμα θέση στο καθημερινό τραπέζι.

Το γάλα αποτέλεσε τον έναν πυλώνα. Ο δεύτερος ήταν οι συνταγές της γιαγιάς. Οι συνταγές του Συρράκου.
Στην επιχείρηση, που έχει την έδρα της στην Πρέβεζα, μπήκαν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

Και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.
«Τα προϊόντα μας έχουν αγαπηθεί από όλους όσους τα δοκιμάζουν. Τα σχόλια που ακούμε μας κάνουν πραγματικά περήφανους», λέει στο Epiruspost ο Βασίλης Τέφας.
Μεσούσης της κρίσης λοιπόν τόλμησαν. 

Πάντρεψαν την παράδοση με την καινοτομία, την ποιότητα με την τέχνη και κατάφεραν να δώσουν στην αγορά προϊόντα με όλα τα αρώματα της Ηπείρου.

Συρράκο... Το όνομα της εταιρίας, είναι το όνομα του τόπου τους. Από κει κατάγονται, εκεί επιστρέφουν.. Σαν το Συρράκο δεν έχει πουθενά.

Αν έχει ένα μυστικό, η επιτυχία τους, αυτό δεν είναι άλλο από την αγάπη και το μεράκι. Αγάπη και μεράκι για το προϊόν, όπως λέει ο Βασίλης Τέφας, αγάπη και μεράκι για το καλύτερο προϊόν!

Πηγή: epiruspost.gr

Σχόλια

  1. Πέραν από το καπάκι η συσκευασία όμως δεν πρέπει να έχει και εσωτερικά αεροστεγώς σφραγισμένη ζελατίνα για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας ? Ρωτάω γιατί αγόρασα τέτοιο προϊόν και δεν είχε τέτοια ζελατίνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης