Άρτα: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη χθεσινή ληστεία


- Εξιχνιάστηκε άμεσα η ληστεία που συνέβη στη περιοχή Χαλκιάδων

Για τη διάπραξη της ληστείας οι δράστες χρησιμοποίησαν όχημα που προσομοίαζε με αστυνομικό και προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς 



Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Συνελήφθησαν, χθες (17.05.2016) αργά το βράδυ στο Λούρο Πρέβεζας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Άρτας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, τρείς ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 20, 28 και 33 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της αντιποίησης αρχής.

 Οι ίδιες κατηγορίες βαραίνουν και έναν 22χρονο συνεργό τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται καθώς και έναν ακόμα άγνωστο συνεργό τους.

Ειδικότερα, χθες (17.05.2016) το βράδυ στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας – Ιωαννίνων (στην περιοχή Χαλκιάδων Άρτας), οι δράστες, χρησιμοποιώντας όχημα που προσομοίαζε με αστυνομικό και προσποιούμενοι τους αστυνομικούς ακινητοποίησαν δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με επιβάτες δύο ημεδαπούς (άνδρας – γυναίκα ηλικίας 31 και 35 ετών) και τους απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (22.000) ευρώ, με τη χρήση σωματικής βίας.

Η ταυτοποίηση των στοιχείων των δραστών επετεύχθη στο πλαίσιο ενδελεχούς έρευνας του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, που αξιοποίησε αποτελεσματικά όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και δεδομένα και κατάφερε να συλλάβει άμεσα τους τρεις από αυτούς.

Η 35χρονη παθούσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας για παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Διαβάστε ακόμη:  Άρτα/Χαλκιάδες: Λήστεψαν ζευγάρι προσποιούμενοι τους Αστυνομικούς!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ