Στον Τάφο του Γ.Καραϊσκάκη ο Περικλής Μίγδος



- Δάκρυσε ο πατήρ Ανάργυρος ο Ευδαίμων όταν έφερε στη μνήμη του την μεταφορά των οστών στη γενέτειρα του ήρωα τη Σκουληκαριά

Τον Άγιο Δημήτριο Σαλαμίνας την εκκλησία που παρακολουθούσε τη Θεία Λειτουργία ο Καραϊσκάκης και στο εσωτερικό της οποίας υπάρχει ο τάφος του επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος.

.

Συναντήθηκε και ξεναγήθηκε από τον Πατήρ Ανάργυρο ο οποίος ήταν εκ των επικεφαλών της πομπής και παράδοσης στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη των οστών του Αρχιστράτηγου μας τα οποία φυλάσσονται σε οστεοφυλάκιο στη Σκουληκαριά ( Τρία κλειδιά για τρεις διαφορετικές κλειδαριές).


Ο Πατήρ Ανάργυρος ανέφερε χαρακτηριστικά στο Δήμαρχο: "Έμεινα έκπληκτος όταν στο Μοναστήρι της Σκουληκαριάς συνάντησα ανθρώπους που ο σωματότυπος και τα χαρακτηριστικά τους ήταν ίδια με του Καραϊσκάκη".

Έκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τους κατοίκους της Σκουληκαριάς και για τον Δήμαρχο του τότε Καποδιστριακού Δήμου Γ. Καραϊσκάκη Νικόλαο Βασιλάκη !

Εκδήλωσε την επιθυμία του να έρθει στα 《 ΚΑΡΑ'Ι'ΣΚΑΚΕΙΑ 》 στις 24 Ιουλίου και δεσμεύτηκε στην πρόσκληση του Δημάρχου μας πως αν οι υποχρεώσεις προς την Ενορία του εκείνη τη μέρα του το επιτρέπουν θα είναι παρών στις εκδηλώσεις !




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης