Άρτα/Χαλκιάδες: Λήστεψαν ζευγάρι προσποιούμενοι τους Αστυνομικούς!


Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε από χθες το βράδυ η Αστυνομία μετά την ληστεία που σημειώθηκε σε βάρος ζευγαριού που επέβαινε σε μοτοσικλέτα στους Χαλκιάδες στην Γέφυρα Καλογήρου.



Έτσι, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στο Λούρο Πρέβεζας, τρεις ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 20, 28 και 33 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε ληστεία που έγινε χθες (17-05-2016) και ώρα 22.00 στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας - Ιωαννίνων (Χαλκιάδες).

Συγκεκριμένα, οι δράστες με τη χρήση βίας απέσπασαν από δύο ημεδαπούς (άνδρας - γυναίκα, ηλικίας 35 και 31 ετών) που επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις Ρομά με Ι.Χ. που έφερε φάρο, δίνοντας την εικόνα οχήματος της αστυνομίας, σταμάτησαν στις δέκα το βράδυ περίπου την μοτοσικλέτα με το πρόσχημα του ελέγχου.

Οι δράστες με την χρήση βίας κατάφεραν να αποσπάσουν από το ζευγάρι, 35 και 31 ετών, το ποσό των 22χιλ ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άμεσα στήθηκαν μπλόκα στην περιοχή, ενώ οι αστυνομικοί είχαν στην διάθεσή τους τα στοιχεία του οχήματος καθώς και τις περιγραφές των δραστών.

Μετά από αναζητήσεις και εντατικές έρευνες οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις από τους τέσσερις δράστες σε περιοχή της Πρέβεζας ενώ έχει ταυτοποιηθεί και ο τέταρτος ο οποίος αναζητείται.

Τα χρήματα όμως δεν έχουν βρεθεί...

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

 epiruspost.gr

Διαβάστε ακόμη:  Άρτα: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη χθεσινή ληστεία



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης