Θεσ/νικη: Επεισόδια στη Μίκρα


-Διακοπή υπάρχει στον πρώτο ημιτελικό του Final4 των γυναικών στο Χάντμπολ που πραγματοποιείται στο κλειστό της Μίκρας λόγω επεισοδίων. 

-Αμφίβολη η διεξαγωγή του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ - Ν.ΙΩΝΙΑΣ

Συνεχίζεται κανονικά η διοργάνωση




Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα χάντμπολ γυναικών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και Αμύντα Αμυνταίου άγνωστοι εισήλθαν στο κλειστό της Μίκρας και επιτέθηκαν στους οπαδούς του "δικεφάλου του Βορρά".


Κουκουλοφόροι χωρίς διακριτικά έκαναν «ντου» και υπήρξαν συμπλοκές ακόμη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα επεισόδια συνδέονται με τη διεξαγωγή στις 19:00 του αγώνα Ηρακλής-Παναθηναϊκός για τη Volley League, σε παρακείμενο γήπεδο της Μίκρας.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή και εκτός γηπέδου, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να επεμβαίνουν με μεγάλη καθυστέρηση.

Παρών στον αγώνα ήταν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αποχώρησε συνοδεία των ανδρών της ασφαλείας του από το χώρο.

Το παρήγορο είναι πως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Το σκορ του αγώνα ήταν 17-12 υπέρ του ΠΑΟΚ μέχρι το σημείο της διακοπής

 Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είναι αμφίβολη η διεξαγωγή του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ - Ν.ΙΩΝΙΑΣ, ο οποίος θα ξεκινούσε στις 4.30.

Το σίγουρο είναι ότι οι αθλήτριες δεν διέτρεξαν κανένα κίνδυνο καθότι ήδη ήταν στα αποδυτήρια την ώρα των επεισοδίων.

Πριν από λίγο και με καθυστέρηση ξεκίνησε κανονικά η διοργάνωση 

Διαβάστε ακόμη ΕΔΩ

 .enallaxnews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης