Άρτα: Τίτλοι τέλους για την παράσταση της Α.Θ.Ο.Α.


-Έπεσε η αυλαία των παραστάσεων ενός ακόμα πετυχημένου έργου 
- Ανακοίνωση της Α.Θ.Ο.Α. 

Στην ανακοίνωσή της η ΑΘΟΑ επισημαίνει: "Δυστυχώς παρά την τεράστια επιτυχία όλη αυτή η προσπάθεια μας άφησε μια πικρή επίγευση και αυτό γιατί δεν καταφέραμε να πείσουμε κάποιους απ τους συντελεστές του έργου να δοθεί μια παράταση και να παιχτούν κάποιες παραστάσεις ακόμα. 



Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις παραστάσεις μας θα έπρεπε να βάλουμε σε αμφισβήτηση και διαπραγμάτευση τις αξίες της ερασιτεχνικής δημιουργίας και της εθελοντικής προσφοράς.

 Η ομάδα μας επέλεξε να συνεχίσει στους ίδιους δρόμους που πορεύτηκε 25 χρόνια τώρα υπηρετώντας τις αξίες που προαναφέραμε και να μην τις παζαρέψει πληρώνοντας το τίμημα.

Και το τίμημα ήταν η δημιουργία αγανάκτησης σε μερίδα φίλων και θεατών μας οι οποίοι δεν κατάφεραν λόγω συνωστισμού να δουν την παράστασή μας.

Από αυτούς θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη και την κατανόησή τους για το αδιέξοδο στο οποίο βρεθήκαμε.

Ελπίζω ότι θα συνεχίσουν να αγαπούν και να στηρίζουν αυτή την ομάδα με την οποία είναι συνοδοιπόροι όλα αυτά τα χρόνια και να θυμούνται ότι όλα τα μέλη της Α.Θ.Ο.Α. θα συνεχίσουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Όποιος λοιπόν ασπάζεται αυτές τις αρχές είναι ευπρόσδεκτος στους κόλπους της ομάδας, για να συνεχίσει μαζί μας αυτό το ωραίο ταξίδι.

 ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Θ.Ο.Α.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ