Όταν παγώνουν οι ακτές της Κίνας


- Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την πόλη Qinhuangdao 

Οι εικόνες που δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail είναι σίγουρα εντυπωσιακές. Η πόλη Qinhuangdao στην Κίνα βρίσκεται 300 περίπου χιλιόμετρα ανατολικά του Πεκίνο και είναι γνωστή για το εντυπωσιακό λιμάνι της.



Η πόλη Qinhuangdoa είναι δίπλα στη θάλασσα Bohai και στη βόρεια θάλασσα Huanghai της οποία τα νερά έχουν καταψυχθεί κατά μήκος της ακτής, δημιουργώντας μια παγωμένη σκηνή που μοιάζει με το φόντο ενός παραμυθιού.

Πρόκειται για πραγματικά μοναδικές και σπάνιες εικόνες που προκαλούν δέος. Η βιομηχανική πόλη Qinhuangdao , η οποία έχει πληθυσμό 2,7 εκατομμύρια και θέα προς τη θάλασσα, έχει μετατραπεί σε ένα γραφικό τοπίο με πάγο και παγοκρυστάλλους.

Οι ακτές έχουν μεταμορφωθεί σε ένα απέραντο και πραγματικά μοναδικό παγωμένο τοπίο και παρόλο που σε κάποια σημεία δείχνει να λιώνει, η ακτή έχει ακόμα ένα βαρύ στρώμα χιονιού.

Το γραφικό σκηνικό γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό με το μοναδικό ηλιοβασίλεμα στον ορίζοντα. Ένας φωτογράφος είχε την τύχη να βρεθεί εκεί και να τραβήξει αυτές τις εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Τα στρώματα του πάγου λαμπυρίζουν κάτω από το φως του ήλιου και αποκτούν διάφορους χρωματισμούς κατά τη δύση του ηλίου, αργά το απόγευμα.

Δείτε φωτογραφίες από το ονειρικό σκηνικό!

pagos1 pagos2 pagos3 pagos5 pagos4 pagos6 pagos7 pagos8

newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης