Β.Ιωάννου: Από το ΚΓ Άρτας στο θέατρο "Περοκέ" !!


- Η πρώην αθλήτρια χ/μ της Αναγέννησης στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή

Στο θέατρο "Περοκέ" εμφανίζεται αυτό το καιρό η Βάσω Ιωάννου, ερμηνεύοντας με επιτυχία το ρόλο της, στο έργο "Χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α", δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή. Η Κύπρια, πρώην αθλήτρια της Αναγέννησης Άρτας, κάνει το ντεμπούτο της στην αθηναϊκή σκηνή, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια και τα χειροκροτήματα των θεατών.



Όπως είναι γνωστό, η Βάσω Ιωάννου στην αγωνιστική περίοδο 2013- 14, αγωνίζονταν στην ασπρόμαυρη ομάδα και πολύ γρήγορα είχε γίνει η αγαπημένη των αρτινών και όχι μόνο φιλάθλων.    

Η Βάσω Ιωάννου, σε μια προσπάθειά της, αγωνιζόμενη με την φανέλα της Αναγέννησης

Η Ιωάννου, που είναι γεννημένη το 1984, ήρθε στην Ελλάδα και στην Άρτα από την Λάρνακα. Είχε αγωνιστεί και σε άλλες γνωστές ομάδες της χώρας της και είχε σηκώσει τρόπαια πρωταθλήματος, κυπέλλου και σούπερ κάπ με τον Κεφαλόβρυσο και την Ανόρθωση.

Είχε αγωνιστεί στην Εθνική Κύπρου για πολλά χρόνια και το 2000 ήταν πρώτη σκόρερ στο Challenge Trophy στο Βέλγιο και σίγουρα είναι αρκετά έμπειρη για να ανταπεξέλθει στους τότε πρωταγωνιστικούς στόχους της Αναγέννησης Άρτας.

Η Ιωάννου ήταν μέλος και της Εθνικής Ομάδας Beach Handball και είχε συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τουρνουά με μεγάλη επιτυχία.

 Επιτυχημένες οι παραστάσεις


Η πολυβραβευμένη βρετανική κωμωδία «THE PLAY THAT GOES WRONG» που σπάει ταμεία και φέτος στο Λονδίνο, το Παρίσι και τη Βουδαπέστη, ήρθε και στην Αθήνα και μάλιστα «δια χειρός»... Μάρκου Σεφερλή!

Με τον ελληνικό τίτλο «Χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α.», η διασκευή της θεότρελης - ανατρεπτικής αυτής παράστασης, προκαλεί μεγάλο «χαμό» πάνω, αλλά και κάτω από την σκηνή του θεάτρου ΠΕΡΟΚΕ και μάλιστα με την ενεργή συμμετοχή του κοινού!

Η θεατρική ομάδα του Ινστιτούτου Σωματικής Αγωγής (Ι.ΣΩΜ.Α.), ανέβασε την πρωτοχρονιά, ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα με εγκλήματα, ίντριγκες, πάθη και τέσσερις πιθανούς δολοφόνους!

Ο Επιθεωρητής Φρέντυ Κάρτερ (Μάρκος Σεφερλής) καλείται να διαλευκάνει την υπόθεση με την βοή­θεια βέβαια των θεατών, οι οποίοι πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, αφού στο διάλειμμα θα τους συναντήσει στο φουαγιέ του θεάτρου και θα μιλήσει μαζί τους, προσπαθώντας να συλλέξει πληροφορίες και να πάρει γνώμες, που θα τον βοηθήσουν να βρει την άκρη του νήματος.

Μέχρι το τέλος η αγωνία χτυπάει κόκκινο, καθώς ένας αδίστακτος δολοφόνος παραμένει ασύλληπτος μέσα στην αίθουσα. Τέσσερις ύποπτοι, τέσσερα διαφορετικά φινάλε, το κοινό όμως έχει τον τελευταίο λόγο, αφού εκείνο ψηφίζει και αποφασίζει ποιον θεωρεί υπεύθυνο για τον... «Φόνο στην έπαυλη Τζέιμσον».

 Πρωταγωνιστούν:

ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΜΠΑΝΤΗΣ
ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΑΣΩ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης