Μυστήριο με τον θάνατο της νεαρής φοιτήτριας


- Αυτοκτονία ή έγκλημα

Νεκρή στο φωταγωγό του σπιτιού της βρέθηκε η 21χρονη φοιτήτρια Μαρία Νταλιάνη που είχε εξαφανιστεί στο Παγκράτι και ο πατριός της Μάρκος Μπιμπαϊ μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τονίζοντας ότι δεν πιστεύει ότι η θετή του κόρη του είχε λόγους να αυτοκτονήσει.



"Κάθε μέρα κοιτούσαμε με την γυναίκα μου τον φωταγωγό, γιατί αμέσως το μυαλό μας πήγε εκεί και δεν είδαμε τίποτα" σημείωσε ο πατριός της νεκρής φοιτήτριας και συμπλήρωσε ότι έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο την αστυνομία για να μάθει που είναι η κόρη του

Η κοπέλα ήταν εξαφανισμένη 6 ολόκληρες ημέρες. Η ΕΛ. ΑΣ ερευνά εξονυχιστικά την υπόθεση προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Ο πατριός της, Μάρκος, δήλωσε:  «Η κόρη μου είχε κάνει 7 χειρουργεία, είχε κινητικά προβλήματα στα πόδια, εκ γενετής, πώς μπόρεσε λοιπόν να ανεβεί στο περβάζι; Ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη που ήταν 1,55 ύψος. Να λάμψει η αλήθεια και οι δολοφόνοι να πάνε φυλακή, αυτό ζητάω» λέει ο πατριός της Μαρίας ζητώντας να βγει στο φως η αλήθεια.

«Η κόρη μου δεν είχε κανέναν λόγο να αυτοκτονήσει, δεν της έλλειπε τίποτα. Δεν πιστεύω ότι η κόρη μου αυτοκτόνησε» και πρόσθεσε ότι: «πιστεύω ότι είχε απογοητευτεί από το αγόρι της. Εγώ ζητάω δικαιοσύνη. Έχω ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να δούμε με ποιους μίλησε την τελευταία στιγμή».

Τις απαντήσεις πρόκειται να δώσουν οι έρευνες της αστυνομίας και το πόρισμα του ιατροδικαστή Γ. Καλογριά.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα τελεστεί σήμερα στις 15:30 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.
Πριν από εφτά ημέρες η μητέρα της, Νίνα, έμελλε να δει για τελευταία φορά ζωντανή την κόρη της όταν στις 30 Σεπτεμβρίου δήλωσε την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Το σώμα της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη αλλά και τα πολλαπλά κατάγματα μαζί με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κρύβουν τις απαντήσεις που καλούνται να δώσουν έπειτα από εξονυχιστική έρευνα, οι διωκτικές αρχές. Το πόρισμα του ιατροδικαστή Γ. Καλογριά θα βοηθήσει περαιτέρω τις έρευνες της αστυνομίας.

Στο σπίτι της άτυχης κοπέλας δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα αυτοκτονίας ούτε ίχνη διάρρηξης ή παραβίασης της κλειδαριάς, από το κλιμάκιο της αστυνομίας.

Τα ερωτήματα γύρω από το θάνατο της είναι πολλά και ακόμα παραμένουν αναπάντητα με την αστυνομία να επιχειρεί να λύσει το μυστήριο.

Γιατί ο πατριός της 21χρονης, μιλάει για εγκληματική πράξη, ζητώντας τη σύλληψη του δολοφόνου;

Πράγματι το σώμα της άτυχης κοπέλας βρισκόταν όλες τις προηγούμενες ημέρες στο φωταγωγό ή ισχύει αυτό που υποστηρίζει ο πατριός της Μάρκος, ότι «κάθε μέρα κοιτούσαμε με τη γυναίκα μου ακόμα και στο φωταγωγό, αλλά η Μαρία δεν βρισκόταν εκεί»;

Οι γείτονες δεν αντελήφθησαν τίποτα ή αποφάσισαν να σιωπήσουν όπως στην περίπτωση της μικρής Άννυ;

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο φωταγωγό και σε προχωρημένη σήψη από έναν γείτονα, έπειτα από παράπονα που έκαναν οι ένοικοι της πολυκατοικίας για έντονη δυσοσμία. Ηταν ξυπόλητη, φορούσε το νυχτικό της ενώ δίπλα από το σώμα της βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τον πατριό της Μαρίας, ο ίδιος ενημερώθηκε από έναν γείτονα ο οποίος τον επισκέφτηκε στο καφενείο όπου εργαζόταν και του ζήτησε να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι.

«Τότε ήταν που κατάλαβα ότι κάτι κακό συνέβη στη Μαρία αφού την αναζητούσαμε από την περασμένη εβδομάδα. Θέλω να λάμψει η αλήθεια και να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου». Με αυτή τη φράση ο ίδιος κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το θάνατό της να το πει στην Αστυνομία.

«Όλες τις ημέρες, μαζί με τη γυναίκα μου, κοιτάγαμε στο φωταγωγό και δεν βλέπαμε τίποτα. Πώς βρέθηκε εκεί ξαφνικά;» αναρωτιέται ο ίδιος που ζούσε με τη σύζυγό του στο ίδιο διαμέρισμα με την άτυχη φοιτήτρια.

«Η κόρη μου είχε κινητικά προβλήματα στα πόδια, εκ γενετής, πώς μπόρεσε λοιπόν να ανεβεί στο περβάζι; Ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη, που ήταν 1,55 ύψος. Να λάμψει η αλήθεια και οι δολοφόνοι να πάνε φυλακή, αυτό ζητάω» λέει εμφανώς ταραγμένος.

Τον τελευταίο καιρό η νεαρή, που σπούδαζε νηπιαγωγός, έδειχνε αρκετά προβληματισμένη: Είχε απομακρυνθεί από τους φίλους της και την οικογένεια της και είχε κλειστεί στον εαυτό της. Μάλιστα, τους τελευταίους δύο μήνες είχε χάσει πάνω από δέκα κιλά, λένε στο protothema.gr άτομα από το συγγενικό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχέση με έναν 23χρονο από τον οποίο χώρισε πρόσφατα, αλλά ακόμη είναι άγνωστο πόσο την επηρέασε αυτός ο χωρισμός.

madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης