Μόνιμος, στεγασμένος εκθεσιακός χώρος, εμβαδού 3000 τ.μ



Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την πορεία της 3ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Άρτας εξέφρασε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. 

Με δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑRΤ TV ο Δήμαρχος επεσήμανε πως η προσέλευση του κόσμου έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και ενώ απομένουν ακόμη δυο ημέρες για την ολοκλήρωσή της, ενώ και τα μηνύματα από τους εκθέτες για τη διοργάνωση και τη δυναμική της Έκθεσης είναι πολύ ενθαρρυντικά.  



Παράλληλα, ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές της Έκθεσης, την ΑΔΑΕ –ΟΤΑ, το Επιμελητήριο Άρτας, τον Εμπορικό Σύλλογο και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Άρτας.

Ο κ. Τσιρογιάννης υπογράμμισε, ακόμη, πως προχωρούν οι μελέτες για το μόνιμο, στεγασμένο εκθεσιακό χώρο, εμβαδού 3000 τετραγωνικών μέτρων, στο σημείο που τώρα διεξάγεται η Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη, μια κίνηση που «θα δώσει ισχυρή αναπτυξιακή προοπτική στην περιοχή και στην οικονομία, με τη δημιουργία εκθέσεων όλο το χρόνο».

Να σημειωθεί, ότι ο Δήμος σχεδιάζει να δώσει το «παρών» το επόμενο διάστημα και σε άλλες εκθέσεις, κινήσεις που εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο εξωστρέφειας που πρέπει να έχει η περιοχή.

Για τις δυο επόμενες ημέρες της 3ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης, ο Δήμος Αρταίων σχεδιάζει συγκεκριμένες κινήσεις προς τους εκθέτες, όπως την περιήγηση στα αξιοθέατα της περιοχής, επίσκεψη στην Κορωνησία και βραδιά γευσιγνωσίας με τοπικά προϊόντα, ενώ όλοι οι εκθέτες θα πάρουν ως αναμνηστικό από τη συμμετοχή τους μια τσάντα με τοπικά προϊόντα της περιοχής και τουριστικό υλικό, ώστε να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της Άρτας στα μέρη όπου δραστηριοποιούνται.

Τέλος, το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί και παράσταση Καραγκιόζη για τα μικρά παιδιά έξω από το χώρο της Έκθεσης.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ