Mε επιτυχία το ZERO fest! Μάγεψαν οι KOSHEEN


Ένα διήμερο που τα είχε όλα στη λίμνη Ζηρού της Φιλιππιάδας

Κοντά στα 2.000 άτομα είχαν την δυνατότητα να περάσουν στιμές δίπλα στη λίμνη τόσο κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και τη νύχτα. 

Φωτορεπορτάζ





Από νωρίς το μεσημέρι μικροί και μεγάλοι κατέφθαναν στην πανέμορφη λίμνη Ζηρού για να την εξερευνήσουν με τα Canoe Kayak, τα φουσκώτα και τα SUP, μένοντας εντυπωσιασμένοι από το φυσικό κάλλος του σημείου. 

Όσο νύχτωνε και έπεφτε το ηλιοβασίλεμα, τα εφέ από τα φώτα έκαναν το σκηνικό μοναδικό. Κάπου εκεί η μουσική δυνάμωνε και όσο έπεφτε η νύχτα οι μπάντες του Zero έκαναν την νύχτα πιο ενδιαφέρον.


Η Σtella & οι The Jaguar Bombs την πρώτη μέρα έδωσαν το δικό τους στίγμα στο φεστιβάλ με το στυλ τους. Την 2η ημέρα του φεστιβάλ ενώ ο καιρός ήταν κάκιστος σε όλη την Ήπειρο ο κόσμος δεν έλεγε να χάσει αυτή τη μέρα.


Ο Sillyboy άνοιξε την βραδιά με τα live δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό , ταγμένος στα μονοπάτια μιας retro pop αισθητικής εξέπληξε το κοινό με το φουτουριστικό του άγγιγμα στα πάντα.


Και κάπου εκεί σε ένα πανέμορφο μέρος ήρθαν οι KOSHEEN, για ένα Live που θα μείνει αξέχαστο σε πολλούς προκαλώντας χωρίς υπερβολή ανατριχίλα με την καταπληκτική φωνή της SIAN EVANS.

Όλος ο κόσμος να σιγοτραγουδά τις διαχρονικές επιτυχίες της μπάντας από την Αγγλία και να απογειώνεται κάθε φορά που η τραγουδίστρια έδινε το σύνθημα!


Με λίγα λόγια, οι KOSHEEN έκαναν τους πάντες να χορεύουν κ αφήνονται στην ενέργεια που πηγάζει από την ίδια την λίμνη, κάτι που δήλωσε πολλές φορές και η ίδια η τραγουδίστρια κατά το Live της.

Έτσι λοιπόν το Zero festival έκλεισε με επιτυχία, παρά τον κακό καιρό και σκόρπισε χαμόγελα σε όσους κατάφεραν να βιώσουν την εμπειρία αυτή από κοντα!

Ραντεβού στη λίμνη τον Αύγουστο του 2016!






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης