Άρτα: DREAM GATES FEST- Ξανά Δέκα χρόνια μετά


Δέκα χρόνια μετά το τελευταίο Dream gates Fest, οι πύλες του Κάστρου της Άρτας ανοίγουν ξανά απόψε Παρασκευή 28 Αυγούστου και ώρα 20:00, για να υποδεχθεί  μια «ξεχασμένη» εκδήλωση που πραγματοποιείται από σχολικά συγκροτήματα, θέλοντας να δηλώσει με την διεξαγωγή του, ότι υπάρχει ζωή και διάθεση στη σχολική κοινότητα της πόλης  και η Άρτα είναι τόπος εξωστρέφειας και χώρος μουσικών  δρώμενων.



Πρόκειται για μια εκδήλωση   που πρωτοξεκίνησε το μακρινό 1990, με πρωτοβουλία των τότε μαθητικών συμβουλίων, που διοργάνωσαν την πρώτη μαθητική συναυλία στην Άρτα και η οποία πραγματοποιούταν ανελλιπώς  έως το 2005, όταν και σταμάτησε.

Έτσι λοιπόν, δέκα χρόνια μετά το Dreamgates fest, πραγματοποιείται  ξανά με μαθητικά συγκροτήματα όπως οι Psycho holiday,  οι Hellraiser, The Band Black Sheep-Μαύρο Πρόβατο, οι Rotten Monkeys, καθώς και to συγκρότημα  GHOSTDANCE The Band με προέλευση από την Άρτα.
Η συναυλία διεξάγεται υπό την αιγίδα του πολιτιστικού συλλόγου «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ», και περιλαμβάνεται στη διοργάνωση «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015», που πραγματοποιείται από το Δήμο Αρταίων.

Τυχόντα έσοδα που θα προκύψουν από την εκδήλωση θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό, με τη μορφή οικονομικής ενίσχυσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης