Σημαντικές επιτυχίες για τους μαθητές της Άρτας


- Μαθητές των Αγνάντων, του Βουργαρελίου, του Διασέλλου, της Καλεντίνης, της Ανέζας, του Νεοχωρίου θα είναι φοιτητές μετά από μια δύσκολη σχολική χρονιά. 
-Το ΓΕΛ Κομποτίου, δείχνει να έχει σημαντικές επιτυχίες και να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Σήμερα Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 στις 10.00 π.μ. αναρτήθηκαν σε όλα τα Λύκεια του νομού οι πίνακες των επιτυχόντων όλων των τύπων Λυκείου, καθώς και με το ποσοστό 10% για τις δυο προηγούμενες χρονιές. 


 
Οι μαθητές της Άρτας κατάφεραν να καταλάβουν σχεδόν όλοι μια θέση στα ανώτατα εκπαιδευτικά και τεχνολογικά ιδρύματα. Στα σχολεία της περιφέρειας, παρότι έχουμε επιτυχίες σε υψηλής ζήτησης σχολές όπως Ναυπηγών, Μηχανικών, Νομικής, Πολιτικών Μηχανικών, μπορούμε να προσπαθήσουμε για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
 
Μαθητές των Αγνάντων, του Βουργαρελίου, του Διασέλλου, της Καλεντίνης, της Ανέζας, του Νεοχωρίου θα είναι φοιτητές μετά από μια δύσκολη σχολική χρονιά.
 
Φέτος το ΓΕΛ Κομποτίου, δείχνει να έχει σημαντικές επιτυχίες και να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
 
Τα σχολεία της πόλης όπως κάθε χρόνο μας εντυπωσίασαν με τα αποτελέσματα καταλαμβάνοντας θέση σε σχολές υψηλής ζήτησης, όπως ιατρικής, νομικής, μαθηματικών, ιπταμένων και άλλες.
 
Ευχόμαστε σε όλους τους επιτυχόντες να συνεχίσουν με την ίδια επιμονή την προσπάθειά τους και να έχουν πάντα επιτυχία στη ζωή τους.

 Για τους μαθητές οι οποίοι είτε υστέρησαν στις εξετάσεις, είτε πέτυχαν σε σχολές οι οποίες δεν ήταν η πρώτη προτίμησή τους μπορούν την επόμενη χρονιά να προσπαθήσουν ξανά.
   Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές καλή σταδιοδρομία.


Ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας 
Κωνσταντίνος Δ. Δημητρίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ