Πρέβεζα: Το Σάββατο η γιορτή της σαρδέλας


Η γιορτή της σαρδέλας, το παραδοσιακό πανηγύρι που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την Πρέβεζα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Αυγούστου στον χώρο του λιμανιού.


 
Σαρδέλα Αμβρακικού ψητή στα κάρβουνα, άφθονο δωρεάν κρασί και κηπευτικά από την περιοχή της Πρέβεζας θα προσφερθούν στους επισκέπτες, τους οποίους θα διασκεδάσει η ορχήστρα του Θανάση Πάντα.
   
Η γιορτή της σαρδέλας πραγματοποιείται για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, αναδεικνύοντας την στενή σχέση των Πρεβεζάνων με την αλιεία.
   
Το προσωπικό του Δήμου της Πρέβεζας έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για την γιορτή η οποία θα ξεκινήσει στις 9:30 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τους επισκέπτες, να συμμετάσχουν στην γιορτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να γίνουμε όλοι μια παρέα, να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και να διασκεδάσουμε στο πιο παραδοσιακό Πρεβεζάνικο πανηγύρι.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ