Πρέβεζα: Όλα έτοιμα για τα Άκτια...


Τα 3α «Εν Νικοπόλει Άκτια» θα πραγματοποιηθούν στην Πρέβεζα στις 29 και 30 Αυγούστου.

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην επέτειο της Ναυμαχίας του Ακτίου και περιλαμβάνουν κολυμβητικούς αγώνες, αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, μαθητικούς αγώνες ενός χιλιομέτρου και τον μεγάλο αγώνα του Τριάθλου που θα γίνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου.



Οι εγγραφές για συμμετοχή στον αγώνα δρόμου είναι μέχρι και Τρίτη 25 Αυγούστου, συμπληρώνοντας ηλεκτρονική αίτηση στη σελίδα του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας (www.prevezarunnersclub.gr), ή στη σελίδα των αγώνων http://aktiatriathlon.blogspot.gr/p/3.html ή συμπληρώνοντας την έντυπη αίτηση στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς.

Παράλληλα απαιτείται και η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του κόστους συμμετοχής που είναι 5 ευρώ για τον 3ο εν Νικοπόλει Άκτια αγώνα δρόμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες αθλητές από όλα τα σημεία της Ελλάδας δήλωσαν συμμετοχή και είναι έτοιμοι να επισκεφθούν την Πρέβεζα για το μεγάλο αθλητικό διήμερο.

Μεταξύ των αθλητών η Σοφία Ρήγα και ο Μιχάλης Παρμάκης, πρωταθλητές Ελλάδας στους αγώνες δρόμου μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, που θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους τον «3ο ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» Αγώνα Δρόμου απόστασης 10 χιλιομέτρων που θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα, το Σάββατο 29 Αυγούστου, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 7:15 το απόγευμα μπροστά στην Πύλη των Παλαιοχριστιανικών Τειχών της Αρχαίας Νικόπολης και ο τερματισμός στον πεζόδρομο της παραλίας μπροστά από το Δημαρχείο. Aναλυτικά πληροφορίες για το αθλητικό διήμερο στην ιστοσελίδα του Δήμου Πρέβεζας.



 epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης