Θερινός σινεμά - Σήμερον: Τρεις τρελοί για δέσιμο


Η ταινία ΤΡΕΙΣ ΤΡΕΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ προβλήθηκε τη σαιζόν 1968-1969 και έκοψε 256.197 εισιτήρια. Ήρθε στην 27η θέση σε 108 ταινίες. Πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού έργου "Οι Τρεις Θαλασσόλυκοι". 



Το ψώνιο ενός υπαλλήλου καθαριστηρίου με τον κινηματογράφο τον ωθεί να ντύνεται με διάφορες στολές και να φωτογραφίζεται με αυτές, μέχρι να τον προσέξουν οι παραγωγοί. Βρίσκει όμως το μπελά του όταν μπερδεύεται με την οικογένεια ενός καπετάνιου, πελάτη του καθαριστηρίου.

Είδος: Κωμωδία
Εταιρία παραγωγής: Καραγιάννης-Καρατζόπουλος
Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης (I)
Σενάριο: Γιώργος Ασημακόπουλος (I) , Παναγιώτης Παπαδούκας , Βασίλης Σπυρόπουλος (I)
Μουσική σύνθεση: Γιώργος Κατσαρός
Συγγραφέας: Γιώργος Ασημακόπουλος (I) , Παναγιώτης Παπαδούκας , Βασίλης Σπυρόπουλος (I)

Φωτογραφία: Βασίλης Βασιλειάδης (ΙΙ)

Ηθοποιοί: Γιώργος Πάντζας (Σπύρος) , Νίκος Σταυρίδης (I) (καπετάν Παναγής) , Δέσποινα Στυλιανοπούλου (Ευανθία) , Τάκης Μηλιάδης , Λαυρέντης Διανέλλος (καπτα-Νικόλας, ιδιοκτήτης καθαριστηρίου) , Γιώργος Παπαζήσης (Μανώλης) , Δημήτρης Μπισλάνης , Ματίνα Καρρά , Αντώνης Παπαδόπουλος (I) (κουνιάδος Παναγή) , Μάκης Δεμίρης , Μαρίνα Παυλίδου , Γιάννης Μπουρνέλης , Νίκη Μακρή , Άννα Μαντζουράνη

ΥΠΟΘΕΣΗ



Ένας νέος (Γιώργος Πάντζας), που εργάζεται σε καθαριστήριο ρούχων, ονειρεύεται μια ζωή κινηματογραφικού αστέρα και ντύνεται με τα ρούχα που καθαρίζει, για να φωτογραφίζεται και να στέλνει τις φωτογραφίες σε παραγωγούς του κινηματογράφου.

Υποδυόμενος ένα ναυτικό και φτιάχνοντας μια ιστορία για το ρεπορτάζ δύο ιταλών δημοσιογράφων, θα φτάσει στην Ιταλία, στα στούντιο της Τσινετσιτά. Φυσικά, υπάρχει και εδώ η απαραίτητη αλυσίδα γεγονότων και παρεξηγήσεων.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης