Δυο νεκροί σε τροχαία ατυχήματα,στην Ε.Ο. Άρτας-Πρέβεζας


Δυο νεκροί και τρεις τραυματίες,είναι ο απολογισμός των δυο τροχαίων ατυχημάτων,που συνέβησαν σήμερα το βράδυ,στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας-Πρέβεζας, λίγα μέτρα πριν την είσοδο του εργοστασίου της ΒΙ.Κ.Η.



Στην πρώτη περίπτωση,ένα ΙΧ αυτοκίνητο,συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μια νταλίκα.Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της νταλίκας,ενώ έχασε την ζωή του ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Μετά από δεκαέξι (16) λεπτά,σε απόσταση 30 περίπου μέτρων από το σημείο που έγινε το πρώτο τροχαίο,συγκρούστηκαν μετωπικά δυο ΙΧ αυτοκίνητα,με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο οδηγός και ο συνοδηγός του πρώτου οχήματος,αλλά και η 27χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος,που κατάγεται από τα Τρίκαλα και η οποία  υπέκυψε στα τραύματα της,καθώς την μετέφεραν στο νοσοκομείο της Άρτας...

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι διασώστες του ΕΚΑΒ στο epirusgate,σήμερα το απόγευμα,στο συγκεκριμένο σημείο έγιναν πέντε πολύ σοβαρά τροχαία,λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας

- Χθες (04-08-2015) και ώρα 20.05΄, στο 38ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας – Πρέβεζας, στην περιοχή της Φιλιππιάδας, Δ.Χ. Φορτηγό που οδηγούσε 45χρονος υπήκοος Αλβανίας συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 35χρονος οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί ο Σταθμός Τροχαίας Φιλιππιάδας.

- Χθες (04-08-2015) και ώρα 20.30΄, στο 39ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας – Πρέβεζας, στην περιοχή της Φιλιππιάδας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα μία 23χρονη ημεδαπή, η οποία επέβαινε στο πρώτο όχημα και ελαφρά οι δύο οδηγοί των οχημάτων. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί ο Σταθμός Τροχαίας Φιλιππιάδας.

Αρχική πηγή: epirusgate.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης